Merhaba arkadaşlar .. Benim başımda ki sorun halkaları bir türlü tükenmek bilmiyor .. Geçtiğimiz Cuma'ya da bir yenisi daha eklendi , üstelik en tehlikelisi .. Ofisten çıkıp eve giderken , tam yolun ortasında birden bire direksiyonum kilitlendi , ne sağa gidebildim ne de sol tarafa .. Aracımın ekranında aynen şöyle yazıyordu ... " Servis : Servo Direksiyon " .. Durmak zorunda kaldım , dörtlülerimi açtım ve Opel'in yol yardımını aradım , çekici göndereceklerini söylediler ve net adres istediler .. O sırada aracı tekrar çalıştırmayı denedim ama Akü sorunu verdi ekranda , daha sonra tekrar " Servo Direksiyon " , marş hiç basmadı , motor çalışmadı bile .. Yarım saat sonra çekici geldi , aracı çalıştırmayı denedim tekrardan , çok ilginç birşey oldu .. Araba çalıştı ve bilgi ekranında " Sürücü Camını indirip sonra tekrar kaldırın " yazdı .. Yaptım .. Daha sonra " Sağ Ön Cam" için aynı işlemi istedi , daha sonra " Arka Sol Cam " ve "Arka Sağ Cam" içinde teker teker istek düştü bilgi ekranına .. Araç çekiciye yüklenirken sorun yoktu , çalışıyordu ama ben sorunu anlamadığım için gitmesini istedim ..
Hiç birşey anlamadım , ama hiçte hoşuma gitmedi .. Aynı sorunun otobanda yüksek hızda başıma geldiğini düşündükçe daha da huzursuz oluyorum .. Ben nasıl güvenebilirim ki araca böyle bir sorun karşısında .. Bugün servisten haber bekliyorum , inceleme yapıp bilgi verecekler bana , eğer tatmin edici bir bilgi alamazsam bundan sonrada hep huzursuz olacağım ...
Hiç birşey anlamadım , ama hiçte hoşuma gitmedi .. Aynı sorunun otobanda yüksek hızda başıma geldiğini düşündükçe daha da huzursuz oluyorum .. Ben nasıl güvenebilirim ki araca böyle bir sorun karşısında .. Bugün servisten haber bekliyorum , inceleme yapıp bilgi verecekler bana , eğer tatmin edici bir bilgi alamazsam bundan sonrada hep huzursuz olacağım ...