Yeni Astra 1.6 115hp njoy plus / sport (manuel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ResT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ResT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle aracı değiştirmeye karar verdim ilk tercih olarakta yeni astrayı düşündük servislede bi kaç görüşme yaptık, ama benim hala karar veremediğim konular var öncelikle bu 2 modele sahip olanlardan fikir ve fotolarını istiyicektim :Dmalasef bursa dışındayım ve yakınlarımda bi opel bayide yok arabada pek piyasa değil buralarda.internettede hep cosmonun fotoları var hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :sorry:
ikinci olarak öncelikle njoy plus'a karar vermiş olsamda benim G'den fazlası olmayıp hatta park sensörünün bile eksik olduğunu görünce çitayı yükseltip sport paket alalım dedik donanım olarak tatmin edici duruyo en azından benim için. öndeki ledler olsa çok daha iyi olucakta cosmoya güç yetmiyo
üçüncü olarak bugün araç alıcak olsanız seçiminiz 40-45bin lira aralığında astramı olurdu civiclerde çok hoşuma gitsede piyasada fazla fazla olması nedeniyle açıkçası içime pek sinmiyor konuyla yakinen ilgili bu kadar büyüğümün bulunduğu bi forma fikir sormadan gidip almak istemedim şimdiden teşekkürler

bende astra hb sahibiyim aracımdanda cok memnunum bende enjoy var park sensörü taktırdım ama param olsaydı kesinlikle civic alirdim

2010 astra j sahibiyim aldığıma çoook memnunum 18/12/2009 dan beri kullanıyorum benimki 1,6/115 plus birtek park senserü bir arabanım çok eksik olacağı anlamına gelmez ben 45000 e aldım honda da iyi araba kullanmadım ama alman malının yeri ayrı gibi geliyor bana daha başka fikir istiyorsan kafana takılan bişi olursa beni araybilirsin 05324425707 arabam 8500 kmde yakıt şehir içi 7,5 km yakıyor

40-45.000 TL aralığını düşünüyorsanız, passat a da bakın derim ben.

Arkadaşlar bırakın bu cıvıc, passat tarzlarını bunların segmentleri çok farklı Rest sen de eğer cıvıcle yeni astra arasında kaldıysan zaten astra da o kadar gönlün yok astrayı alsan bile aklında hep cıvıc kalacak...
Şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:
bütün yorumlara ve fikirlere teşekkürler
2010 astra j sahibiyim aldığıma çoook memnunum 18/12/2009 dan beri kullanıyorum benimki 1,6/115 plus birtek park senserü bir arabanım çok eksik olacağı anlamına gelmez ben 45000 e aldım honda da iyi araba kullanmadım ama alman malının yeri ayrı gibi geliyor bana daha başka fikir istiyorsan kafana takılan bişi olursa beni araybilirsin 05324425707 arabam 8500 kmde yakıt şehir içi 7,5 km yakıyor

teşekkürler gerçekten aydınlatıcı oldu binicisi olarak cevaplamınız sadece park sensörüde değil yağmur sensörü far sensörü karartmalı farlar dijital klima 7li ses sistemi,ön sisler vs vs vs vs açıkçası bunların çoğu arabayı aldıktan sonra tektek yaptırmakla uğraşıcağım şeyler tıpkı şuanki astramda da olduğu gibi o yüzden bi kere alırken 2bin fark ödeyip orjinal olsa mı diye düşünüyorum kararsızlığım bundan yani

40-45.000 TL aralığını düşünüyorsanız, passat a da bakın derim ben.
passatı babamda söyledi bugün ama farklı bi segment yaşıma bile uygun gelmiyo bana açıkçası uzun yol arabası gibi geliyo passat belki golf oda yeni kasası hoşuma gitmedi yada gittide astrayla kıyaslayamadım opelci olarak :)

Arkadaşlar bırakın bu cıvıc, passat tarzlarını bunların segmentleri çok farklı Rest sen de eğer cıvıcle yeni astra arasında kaldıysan zaten astra da o kadar gönlün yok astrayı alsan bile aklında hep cıvıc kalacak...
Şimdiden hayırlı olsun
işin aslı tek sıkıntımda o yeni astrayı bi görüp incelesem aklım gönlüm hepsi kayıcak ona eminimde işte netten telefondan araştırmaktan olmuyo civic'ede her gün biniyorum aksi gibi :D ama şuanki G kasayı alırkende vardı bu civic modası astrayı seçmiştim hiç pişman değilim bu seferki astra çok daha iyi hissettiricek diye umarak gözümün ucuyla bakıyorum civiclere :rolleyes:

golf 1,4 TSİ 122 HP Tiptr.DSG COMFORTLİNE 49600
golf 1,4 TSİ 122 HP Tiptr.DSG TRENDLİNE 45800
golf 1,4 TSİ 122 HP TRENDLİNE 40600
golf 1,4 TSİ 122 HP HİGHLİNE 47700

BENCE GOLFLERE BİR BAK , MOTOR YENİ, YAKIT AZ, DAHA FAZLA GÜÇ, EE YİNE ALMAN
SEÇENEKLER ÇOK, ASTRA O KADAR PARA EDERMİ TARTIŞILIR,

golf 1,4 TSİ 122 HP HİGHLİNE 47700
alınabilicek bir donanım.

bencede astra hayal kırıklığı o fiyatlara. golf tartışılmaz..

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...

Geri