Yeni araç yeni sorular...

Sayın özgür dereli... Eski aracıma alarm taktırdığım için, alarmın kumandalarını vermiştim... Bu kumandayı bulamamıştım o zaman... Yani çile çekmeyecek :)

Sn. İlker şimşek... Özel olacak bir durum yok... Bana biraz hesaplı aldım gibi geliyor... Araçta solmadan dolayı komple boya var(boyanma esnasındaki fotoları mevcut.. Kaza yok yani) 97 model, Metalik Gri, 150000 de CD... Tek parça değişen var... 11500 YTL ye geldi...

Aracı alırken baktım tabiki... Ama pazarlık yaparken 200 YTL üzeri masraf çıkarsa ödenmek üzere anlaştık....

Arkadaşlar bi sorum daha var...

Bugün amcamın vectrasını kullandım... Benimkiyle aynı.... Klima ayarını lowa getirmeme rağmen içeri resmen sıcak hava--baya bi sıcak hava-- üflüyor... Sebebi nedir? Gaz olmayınca az soğutur diye biliyordum... Ama bu hiç soğutmuyor aksine sıcak veriyor.. Ben yanlışmı biliyorum???

Arkadaşlar 1-2-3 ve son sorduğum sorulara cevap alamadım... Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Klimanın gazı bitince soğutma yapmıyor.Gazını kontrol ettirip doldurtman gerekiyor.

Breake pad dediğin check breake pad olmasın. arabayı çalıştırmadan önce yolbilgisayarında bu ibare görünür frene bir kez bastığınızda kaybolur. bu bir sorun değildir.

Breake pad dediğin check breake pad olmasın. arabayı çalıştırmadan önce yolbilgisayarında bu ibare görünür frene bir kez bastığınızda kaybolur. bu bir sorun değildir.

Frene bir kez basınca kaybolan yazı Brake Pad Check uyarısı DEĞİL, Breaklight Check'dir. Frene basılması ile fren lambalarını kontrol eder araç.

Brake pad fren balataları ile ilgili uyarıdır. Müşürün bağlantısında sorun varsa da bu uyarıyı verebilir.

Şu 2. sorunun cevabını ben Ankara da nerede bulabilirim.:D:D:D

Bu bi şaka olmalı :) Yav arkadaşlar herkes dönüp dönüp 4. soruya cevap veriyor:) Yanına yazdım çözüldü diye... Diğer soruları daha önce yaşayan yokmu?? Bilen yokmu bunları??

Bu bi şaka olmalı :) Yav arkadaşlar herkes dönüp dönüp 4. soruya cevap veriyor:) Yanına yazdım çözüldü diye... Diğer soruları daha önce yaşayan yokmu?? Bilen yokmu bunları??

Arkadaşım dönüp dönüp 4. soruya cevap verdiğimiz yok. Senin o cevabı aldığını biliyoruz. Forumun amacı sadece sana yardımcı olmak değil. :alkis: O arkadaşın yanlış bilgisini de düzeltelim ama değil mi? Belliki üstteki yorumları okumadan yazmış ama yanlış bir bilgi vermiş. Onu da düzeltiverdik.

BARDAKLARIN ALTINA kucuk karton kes ve ıcerden one cekerken altında sıkısmasını sagla asla acılmaz
folyoyu bızım ot bıtmez yozgatta bulmazsın(bende oralıyım)
ankaradan oto aksesuarcılardan temın edılebılır haber verırım hemserım......

Geri