Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Megane II sıfır araç almıştım kaza yaptım sattım. Doğan aldım korkumdan bir müddet sonra geçen yaz Astra III h 2005 model essentia araç aldım.Boş olduğu için hoşuma gitmedi,7-8 ay kullandım ve sıfır aldım.Opel olsun VW olsun alırım 10 sene binerim.Alman sonucta arkadaşlarda guzel açıklamış durumu zaten...
Güzel dilekleriniz için teker teker teşekkürler...Allah hepinize nasip etsin,daha iyisi sizin olsun...
Hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı Ve En önemlisi Gözden nazardan Ve Haset kem gözlerden korusun....
İnşallah bu hafta içi senin yaşadığın sevinci bende yaşayacağım.Perşembe veya cuma trafik işlemlerim bitiomuş ondan sonra nasipse bende opelimle çıkıcam yollara...
Hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı Ve En önemlisi Gözden nazardan Ve Haset kem gözlerden korusun....
İnşallah bu hafta içi senin yaşadığın sevinci bende yaşayacağım.Perşembe veya cuma trafik işlemlerim bitiomuş ondan sonra nasipse bende opelimle çıkıcam yollara...