Yeni araç (2.el) için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
temizini bulursan al derim ama 12-13 liralık vectradan da hayır bekleme bence.ayrıca 2.0 diye çok yaktıgı filan da yok kullanmayan bilemez bunu vectra zevk işi birazda.iyice düşünüp tasınıp bütçeyide yükseltebiliyorsan temizini aramaya devam

verim sana benim tigrayı başın ağrımaz ... :))

10 Mayıs 2012 günü ODAK yetkili servisinde ekspertiz ücreti olarak (bilgiler sözlü olarak verilmesi şartıyla) 100 TL istediler. bilginize.

Opel marka bir araç kesinlikle yetkili servise gösterilmeden alınmaz. hele ki bu Vectra ise.

Tigra küçük gelmeye başladı artık, kafam tavana vuruyor :D
Eh bi de evlendik çoluk çocuğa karıştık artık hiç uymaz bana. Ama var ya o tigra kamyonet gibi (büyük) araba he, koca evi tek başıma o arabayla taşımıştım ben seneler önce. Hay Allahım ya ne günlerdi...

Vectra'lardan birini özel servise götürdüm, 60 lira dediler 50'ye bağladık işi. Dünya kadar sorun çıktı. Araç sahibi 12 liralık arabayı 9 liraya düşürdü fiyatta. Ama bu masrafın içinde motor üflemesi de var. Ayrıca bagajda kapak contası buldum, araç sahibi haberim yok diyor. bu da ayrı bir ironi. Bu üfleme nedeniyle muayeneden kalırmıyım?

üflemenin muayene ile ilgisi yok ...
ama rektefe ister nerden baksan 3000-4000 lira masraf gerek yok....

üf 3000-4000'de çokmuş hakikaten ya.
Vazgeçtim abi ben vectradan filan. alayım bir twingo oturayım paşa paşa napiyim

12 den 9 a düşen bir Vectra biraz daha ısrar etsen inan daha da düşer. Aracın motor durumu fazla kafama takılmadı ama airbagler ve klima kısmı kafama takıldı. Ayrıca davlumbazların sökük olması da araca olan ilgisizliğin bir işaretidir. Muayenede motorun üflemesi sorun teşkil eder mi sorusuna gelince; motorun üflemesi sorun teşkil etmez ama klima, airbagler nedeniyle araç zaten muayeneden geçmez, zira aracın standart donanımlarının hepsi çalışmak zorunda, muayenede bunlara bakılıyor.

üf 3000-4000'de çokmuş hakikaten ya.
Vazgeçtim abi ben vectradan filan. alayım bir twingo oturayım paşa paşa napiyim

Tiwingonun motoru kaça rektefe oluyormuş :). Yeni nesil bütün araçların temel parçaları Vectra kadar olmasa da pahalıdır ;).

Tamam abi, ben şu araç sahibini yarın biraz daha sıkıştırayım. Olmadı bir de yetkili servise gidip veririz 100 lira. Kesin masraf en azından yaklaşık tutar çıksın ortaya. Satıcı da fiyattan düşerse bu rakamı alırız. Yok düşmem diye ısrar ederse ?? Allah kerim.

12 liraya çok temiz twingo bulursun ... çok tatlı araçtır her türlü işini de görür

Geri