yeni araba almak üzereyim acil!!

ben az önce şu sms le hasar sorgulama (5664) hizmetiyle sorguladım da hasar bilgisi yok dedi.buna güvenilebilirmi acaba? gerçi bu hizmet 2003 yılından beri olan hasarları sorguluyor ama bilemiyorum..

bence o arabaya bakmaya bile gitmeyin, boşa zaman kaybı ve masraf

satıcı, boya ve darbe yoktur demiş, bakalım sonuç ne çıkacak. :)

hangisi yoğurdum kara diyorki. pert olmuş araca bile değişen yok diyorlar. bu araç 2.el alım satımlarında müthiş fırıldaklar dönüyor. gerçi 0 km de bile oluyor şahit olduk.

ben az önce şu sms le hasar sorgulama (5664) hizmetiyle sorguladım da hasar bilgisi yok dedi.buna güvenilebilirmi acaba? gerçi bu hizmet 2003 yılından beri olan hasarları sorguluyor ama bilemiyorum..

İyide adam kendi kendine vurmuştur bir yere polise filan haber vermeden almıştır arabasını götürmüştür servise kaskosu filanda yoksa kayda geçmez o kadar güvenilir değil bence bu sistem.

arkadaşlar haklı çıktınız arabanın önden sağlam darbesi varmış.almaktan vazgeçtik.adam ben de bilmiyordum dedi ya:) böyle satıcılara kocaman bir bannnnnn...

Bilmiyomuş da niye 10 liraya veriyor arabayı?

Vay babam vay. Allah iyilerle karşılaştırsın, fotodan bile belli yolcu airbag kapağının yeniden yapıştırıldığı. Böyle iş olmaz arkadaş...

güzel arac hayırlı olsun şimdiden.

Geri