Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiğiniz parada bir sorun oluşuyor.O kadar elastik ki parayı ikiye katlayıp sayamıyorsunuz.Ya da cebinize 10-15 bankonot koymaya kalkın rahatsız edecek şekilde şişkinlik yapıyor.Tam bir cüzdan bankanotu.Ancak yakılırsa yok olur yıryılma ıslanma buruşma yok.Bir not daha dünyanın tek taklit edilemeyen parası sanırım.(Australia doları)ewt avustralya dolarının böle naylonumsu bi yapısı var. hatta paranın bir bölümü bildiğin şeffaf! jelatin gibi bi kısım ama sağlam...
aslında öncelikle biz paraya saygı göstersek? üzerinde Atatürk resmi ve Türk Bayrağı var deyip burusturmaktan, cebimize sokuşturmaktan, üzerine yazı yazmaktan (tehlike anında arkasını cevir öeeee) kaçınsak?
Arkadaşım..Muhattap alıp cevap verdiğin kişi de onlardan.O yüzden boşuna kendini yorma.Deymez derim.ben kimseyi kimseye göstermeyelim demedim.Kimse kabul etmediğin şeyi zorla veremezse iran'da ki 1970 e bir bak bide 1980 den sonrasına bak seve seve sevdirmişler bazı şeyleri kim kime ne vermiş görmüş olursun...Ben Yunus Emre'nin oraya fotoğraf konmasına karşı değilim ama bu adamlar ne diye koyduğunu az çok kestirebiliyorum.Bana bu adam laiktir demeyin gülerim.Başka nedeni muhakkak vardır merak etmeyin...Hani dağıtılan kömürler kim veriyor parasını sen ben hani adam zorla alıyo vermesene sen keçiörene gittin mi?hiç Ankara da gitsene bi kız arkadaşının elini tut zorla tutturmazlar hadi tut noluyor...Konu çok saptı farkındayım her neyse hayırlı Ramazanlar