yedek subay piyade komando-ısparta

hayırLı teskereler normal bi asker sıfatınız olmaz en azindan 7 ay fazla yaparsınız ama paranızıda alırsınız..

istediğiniz gibi takılırsınız eğitiminiz biraz zorlicak oda olsun o kadar..

hayırlı teskereler selçuk..

Levent diye bir arkadaşımda oraya gidecek :) hayırlı tezkereler...

hayırlı teskereler selçuk, kendine iyi bak...

hayırlı teskerelerr sımdıdennn :)

Ben de Ispartadaydım 299. dönem yedek subay...Sonra HAKKARİ YE GİTTİM :)
İlk zamanlar bunalımda olursun .Sonra alışırsın.Kafa dengi birkaç arkadaşımla aynı dönem gittik.Onlar olmasaydı daha çok zorlanırdım.YEMEKLERİ GAYET İYİ,kantin çok ucuz.Birlik çok büyük zaten,subay gazinosu filan var.İlk 1 ay çok sıkarlar ve sıkılırsın.Astsubaylar ezmeye çalışır:)Ama rütbeyi alınca herşey yoluna girer.Güle güle git güle güle gel....

Bende 299.dönem olarak gittim.Matematik öğretmeni oldugumdan ve çalıştıgım ilçedeki herkes tekrar çalıştıgı kuruma asker öğretmen olarak geri döndüğünden çok rahattım.Sınava girdim formalite oldugundan sallayıp çıktım.Hatta şubede üzerine öğretmen bile yazmışlardı.Sonra sonuçlar açıklandı.Jandarma komando çıktı.Tuzla,foça sonra ver elini şırnak uludere.Tim komutanı olarak çıkmadıgımız görev,kovalamadıgımız kaçakçı kalmadı.Hayırlısı ile tamamlayıp geldik.İlk günler zor geçecekdir.hayırlı teskereler

hayırlı teskereler kardeş,bende orada uzun bir kurs gördüm,neler yaşadığınızı çok iyi bilirim,kendine dikkat et :)

Hayırlı teskereler şimdiden.. Piyade Komando diye bir sınıf olduğunu bilmiyordum. Benim acemi birliğimde Isparta 40. Piyade Alayı idi ama ben oraya gideli tam 14.5 sene oldu :( :( malum 1975/1 ;) Allah yar ve yardımcın olsun.

çok zor değil fakat yinede çok ezecekler komando okulunda.eski foçadaydım bende j.komando asteğmen.hergün 3 faaliyet hergün 04.50 kalk gece geç saatlerde yatabilioduk bazen gunde 2-3 saat uyuyabılıoduk.kışın gece denize girmeler saatlerce travers denen dağ yürümesi koşular sürünmeler.şimdiden allah yardımcın olsun.ama ben komandoydum senın kı bu kadar agar olmayabılır.rütbe alınca rahatlarsın.

Aynen bende aynı yerde aynı şartları yaşadım.
Yıllardır Spor yaptığımdan fiziksel olarak zorlanmadım ama psikolojik olarak zor dönemlerdi.
80 kg kaslı bi vücudum vardı,
3 ayda 65kg yağsız vücutla sonuç buldu.
İlk üç aydaki yoğun tempodan sonra ayak parmaklarımdan dizime kadar morluklar oluşmuştu.
Jandarma Komando olmak gerçekten zor zanaat.

selam arkadaşlar. kısa olarak son durumumu yazayım. eğirdirden tansiyonumun yüksek çıkması nedeniyle elediler. tuzla piyade okuluna geldim. bu cuma yemin ettik. şimdi eve geldim. pazar döncem yine tabi. branş seçtik. ben ZMA(zırhlı muharebe aracı) nı seçtim. eğitimler tam gaz devam ediyor. ilk 3 hafta canımızı çıkardılar. 6 kilo verdim. şimdi ise dersler çok yoğunlaştı. gece eğitimleri flan cabası. boş zaman bulmak imkansız. ve bu zaman darlığında disiplin , temizlik en üst seviyede. neyse herşeye rağmen ben yinede çok eğleniyorum. malum kaçınılmaz bir durum var. zevk almaya bakıyoz işte. tekrar görüşmek üzere arkadaşlar.iyi forumlar

Geri