arkadaşlar çok saolun. bgn biletide aldım. yarın akşam 10 da yola çıkçam kısmetse. merak edilen sorulara gelince.
sınav kağıdında er olarak işaretledim. ama yinede uzun dönem çıktı.
başvurular için gitmek istediğiniz celp dönemine göre basvuru tarihleri var. o tarihler arasında size en yakın askerlik şubesinden yapabilirsiniz. he kayıtlı olduğun askerlik şubesinde yaparsanız çok daha kolay olur. tabiki bir dünya evrak var. anlatamam yani. ilk basvurularda bir sarı zarf veriyorlar. onunla birlikte sınava gircegin yere gidiyorsunuz. yine bir dünya evrak flan. bu sefer açamıyacagınız kapalı bir zarf veriyorlar. sonuçlar sınavdan sonra verilen aday numarısı ile internet üzerinden açıklanıyor.sonra bu en son verilen zarf ile düştüğünüz birliğe teslim oluyorsunuz. olay bu kdr. bu arada nereli olduğun hiç önemli değil. er mi yedek subay mı işaretlediğin önemli değil.her şeyi bilgisayar atıyor. sadece birkaç örnek vereyim
ben kırklareliliyim pınarhisar askerlik şubesine bağlıyım fakat gittiğim yer ısparta,,
bir akrabam aynı askerlik şubesine bağlıyız. o izmir kısa donem
bir arkadaşım tekirdağ askerlik subesinden , istanbul kısa donem cıktı. tamamen şansınıza yanı