Yedek su deposundan gelen tıslama sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsabb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsabb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracın motoru sıcak olduğu zaman yedek su deposundan tıslama sesi geliyor. Sebebi ne olabilir sizce teşekkürler.

O kapak içinde basınç atması için bir valf var içeri de hava basıncını dışarı atar iken borular da büzülme olmaması için de ayrıca içeri hava çekiyor sorun yok ;) sakın kapağı açma.

su bidonu kapağını iyice bi incele bidon kapağında çatlaklık varsa ondanda o ses gelebilir su eksiltmesinede neden olabilir

Kapakta sıkıntı olabilir diye düşünüyorum daha önce su atmıştı ordan. Yeni bir kapak alacağım. Şu deposu yeni değişti kapak değişmemişti.

Kapakta sıkıntı olabilir diye düşünüyorum daha önce su atmıştı ordan. Yeni bir kapak alacağım. Şu deposu yeni değişti kapak değişmemişti.

Değişim yerinde olur bende daha önce bu kıytırık kapak yüzünden aracın her yerinden su kaçırıyor idi. Basıncı atamadığı için o valf yüzünden sonra kapağı değiştirdim sorun kalmadı zaten 5-10 TL filan bir şey.

Kapak sıkmıyor ki kava alış verişi var ordan. Kapağı değiştirin bence su eksilme yapar

Kapak sıkmıyor ki kava alış verişi var ordan. Kapağı değiştirin bence su eksilme yapar

Dün sanayiden 10 tlye kapak aldım sorun çözüldü yardımlarınız için sağolun

Değişim yerinde olur bende daha önce bu kıytırık kapak yüzünden aracın her yerinden su kaçırıyor idi. Basıncı atamadığı için o valf yüzünden sonra kapağı değiştirdim sorun kalmadı zaten 5-10 TL filan bir şey.

abi 3 ay önce 50 liraya anca alabildim

Dün sanayiden 10 tlye kapak aldım sorun çözüldü yardımlarınız için sağolun

Güle güle kullanın ne yaptım ki.

Geri