Yedek Anahtar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok Yardimci Oldunuz Teşekürler

LND nickli Samet arkadaşımız ile iletişime geçin derim.
Ankarada olmanız sizin için şans. Kendisi bu konunun uzmanıdır. İrtibat sağlayamassanız mesajlarını arat yerinin tarifini içereni bulabilrsin.Size yardımcı olacaktır.

anahtarcılarda sakat iş olmasın?

bazıları var elinde yaptıgı anahtarların kopyası, basa basa gidiyo o muhitte. kumandanın açtığı araba adamın olur :)

ben anahtarcıyım...

bırak anahtarını bana getirmeyi sadece plakanı bilsem 1 saatte arabanı bulurum 5 dakikada arabanı acarım 5 dakikadada çalıştırır götürürüm;) .

o yüzden insanlara güvenmeyi öğrenin...

haa servise gidin. ben servise 60 ytlden yapıyorum servis senden alsın 100 liranı güvende ol dimi...

Kurt ibrahim teşekkürler mesajın için. bey efendiye yardımcı oldum ben gerci ama karşılık alamadık(teşekkür gibi....)

samet kardesım sen bakma mıllete
herkes ısını yapar
97 vectra gls kumandasından bulabılırmıyız yedegı yok benımkınde anahtarda degıl kod 2 tuslu kumandada

Kurt ibrahim teşekkürler mesajın için. bey efendiye yardımcı oldum ben gerci ama karşılık alamadık(teşekkür gibi....)
Sağ ol samet. Bende teşekkür ederim. Formun amacı Yardımlaşma olunca yol gösterdik. Taktir kendisinin:(

samet dostum ben sana 100 ytl göndereyim sen bana yedek anahtar yap ok..

... :S

Son düzenleme:
ben anahtarcıyım...

bırak anahtarını bana getirmeyi sadece plakanı bilsem 1 saatte arabanı bulurum 5 dakikada arabanı acarım 5 dakikadada çalıştırır götürürüm;) .

o yüzden insanlara güvenmeyi öğrenin...

haa servise gidin. ben servise 60 ytlden yapıyorum servis senden alsın 100 liranı güvende ol dimi...

ben kuytu köşede çakallık yapanlardan bahsediyorum. her anahtarcı elbette aynı olacak değil. ama dediğim olayı da duydum ben o yüzden dedim. bütün anahtarcıları zan altında bırakacak birşey demedim yani.

eyw. webbe....

samet dostum ben sana 100 ytl göndereyim sen bana yedek anahtar yap ok..
yok saol...
ben kuytu köşede çakallık yapanlardan bahsediyorum. her anahtarcı elbette aynı olacak değil. ama dediğim olayı da duydum ben o yüzden dedim. bütün anahtarcıları zan altında bırakacak birşey demedim yani.

kuytu köşedeki hangi anahtarcıda immobilizier makinası varmış pardonn???

ben ankaradaki bütün anahtarcıları bilirim tanırım onlarda beni tanır....

makinası olan esnaflar belli zaten...

Arkadaşlar 97 cd vectra ya yedek anahtar yaptırsak kumandalı yaptırabilirmiyiz? Ben uzaktan kumandayı sonradan taktırdım ancak pek hoşuma gitmedi. Artık merkezi kilit motorunda mı hata var bilmiyorum bazen açılıyoyr bazen açılmıyor.
Yani komple mi değiştirmem lazım?

bakmak lazım sistemin durumuna;)

Geri