Yed Hava Filtresi?

rockSEWER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

koltuk kılıfı almaya diye gittim bi hava filtresi taktırdım geldim yed marka bir zararı olmaz sanırım motoro demi :) çok tatlı ses veriyor .

Merhaba Arkadaşlar,

koltuk kılıfı almaya diye gittim bi hava filtresi taktırdım geldim yed marka bir zararı olmaz sanırım motoro demi :) çok tatlı ses veriyor .
abi bendede aynısından vardı..sanırım bordo renk senınkide? :D 30 40 tl ye satılanlardan alma abi.bizim arabanın son zamanlarda motorda bi titreme vardı..

abi bendede aynısından vardı..sanırım bordo renk senınkide? :D 30 40 tl ye satılanlardan alma abi.bizim arabanın son zamanlarda motorda bi titreme vardı..

kırımı renkli aldım ben baya orjinal bişiye benziyo 60 liraya aldım sesi falan gayet güzelde şimdi dısarıdan geldim çok hızlı kullandım yaa:D cıkaracam bunu ben :D

kırımı renkli aldım ben baya orjinal bişiye benziyo 60 liraya aldım sesi falan gayet güzelde şimdi dısarıdan geldim çok hızlı kullandım yaa:D cıkaracam bunu ben :D
abi acayip gaza getiriyo valla :) başına iş almada, ufak bi düzlükte bile redline yap diye zorluyo insanı :kop:

abi acayip gaza getiriyo valla :) başına iş almada, ufak bi düzlükte bile redline yap diye zorluyo insanı :kop:

walla öle yaa:D altımdakı araba 3.2 V6 tarzı bişi gibi oldu turbo falan herseyi devreye alasım geliyo habire arac sollamaya cıkıyorum :D deli oldum :D 1-2 daha dursunda sonra satarım yav :D

bendede var kırmızı tellilerden deli gibi ses çıkıyo söktüm geçenlerde hem çok yakıyo hemde çok gaza getiriyo die baktım olmuyo insanalr trafikde önüme atlıyo dandik dandik gidiyo ben bi ara gazı verdimmi duruyodu diğer araçlar dedim yeter takmanın zamanı geldi filtreyi taktım tekrar huzura erdim :D

kadın çorabı gerin gaz kelebeğinin önüne 2 kat...

direk debimetreye bağlamayın en az bi 30-40 cm boru ile uzatın

Geri