Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dijital sıcaklığı nasıl görebilirizTermostat yazılımı opel 2018-2019 dan sonra çıkardığı araçlarda kullanıyor zaten normalde bazı yetkili servisler güncelleme yapıyor amaç fan daha erken devreye girmesini sağlıyor normalde 110 derecelerde devreye giren kademe 97 derecede giriyor Fan daha sık çalışıyor sıcaklıkda hareket halinde 100 derecelerin altına düşüyor.Eğer göstergede sıcaklığını 90 ı geçiyorsa genelde termostat devirdaim radyatör kontrol ettirin.Termostat yazılımı mayısda yaptırmıştım özellikle yazın sıcaklarda çok faydası oldu muğla-istanbul arası yaklaşık 6-7 saat hiç mola vermeden gittim dijital sıcaklık 98 i hiç geçmedi.Yazılımsız araçlar ortalama 110-118 arası sıcaklıkta çalışıyor
Obd cihazı alabilirsiniz telefondan bağlanıp bakabilirsinizdijital sıcaklığı nasıl görebiliriz
Termostat yazılımı opel 2018-2019 dan sonra çıkardığı araçlarda kullanıyor zaten normalde bazı yetkili servisler güncelleme yapıyor amaç fan daha erken devreye girmesini sağlıyor normalde 110 derecelerde devreye giren kademe 97 derecede giriyor Fan daha sık çalışıyor sıcaklıkda hareket halinde 100 derecelerin altına düşüyor.Eğer göstergede sıcaklığını 90 ı geçiyorsa genelde termostat devirdaim radyatör kontrol ettirin.Termostat yazılımı mayısda yaptırmıştım özellikle yazın sıcaklarda çok faydası oldu muğla-istanbul arası yaklaşık 6-7 saat hiç mola vermeden gittim dijital sıcaklık 98 i hiç geçmedi.Yazılımsız araçlar ortalama 110-118 arası sıcaklıkta çalışıyor
hayır yakıtta azalış artış vs olmadıpeki yakıt sarfiyatında bir artma oldu mu?