yazılım güncellenmesi.

merhaba arkadaşlar bugün servise gittim bazı sorunlarım vardı araçla ilgili gelmişken motor yazılımına da bakın dedin ve yeni yazılım geldiğini söylediler z16xer motor sahibi arkadaşlara duyurulur.
arkadaşlar bugün opiste aracımı bilgisayara bağlattım ve yeni yazılım, güncelleme var mı diye ama aracıma özel herhangi bir güncelleme olmadığı ve yüklü yazılımın en son ve güncel olduğu ortaya çıktı. bahsi geçen z16xer motor kodlu ASTRA H ların daha önce ki (geçtiğimiz sene çıkan yazılımı güncelletmiştim) yazılım güncellemesinden sonra herhangi bir güncellemesi yoktur. geçen sene bu işlemi yaptıran z16xer motor kodlu ASTRA H sahibi ve diğer arkadaşların bilgilerine...

yazılımı kaç tl'ye güncelliyorlar.benimkine olurmu?
imzadaki vctra c

arabam 2009 model sanırsam fabrikadan gecen seneki yazılım dahi yoktu.Dün yazılım yüklenince araba bambaşka oldu dik yokuşlardan kalkerken fazla gaz vermem gerikiyordu şimdi ise hafif bir gaz hareketiyle yerinden fırlıyor.rolantide aktüel tüketim 0.7 0.8 iken 0.6 0.5 e düstü şimdilik gozlemlerim bu kadar tavsiyem genede bir baktırın belki daha da yenisi gelmiştir yazılımın.

Bende 2008 astra ma bugün yeni yazılım yüklettim. Araç hemen farketti. Astra sedan lardaki kalkıştaki hantallığı yaşayan herkese kesin tavsiye ederim..30 tl ye çekmeköy de ki gedizler de yüklettim.

Geri