yazık cıdden yazıkk...

Devlet hizmetleri açısından İzmir'i Ankara'dan sonra çok zayıf buldum. Sokak lambamız 4-5 ay süre ile yanmadı, sırf 3-4 kere arıza bildirimini kendim yaptım ama tınmadılar bile. Bir ay evvel yeni ampul taktılar, karşı sokakdaki de iki aydır yanmıyordu, gelen ekibe onu da değiştirin dedim "arıza yazdırmadan olmaz" dediler. Sanki arıza yazdırınca hemen gelip değiştiriyorlar :). Bir hasar durumunda ise verdikleri cevap "gidip dava açın, mutlaka kazanırsınız" diyorlar, ulan madem kazanacağımı biliyorsun o zaman ne demeye git dava aç diye ipe un seriyorsun?

bugune kadar yapılan neyden hayır gorduk ki yollardan görücez. eskiden soylenirdi vergiler yol su elektirk olarak dönücek diye, işte görüyoruz karayollarını tedaş ı...

poyrazköy yolunda da bu tip bir şeyle karşlaştm gece dönerken.. daracık yol enine kazılmış çukur duruyor yanlarına kırmızı duba koymşlar ama dubalar çamur olmş önümdeki araç olmasa görmeyebilirdim :S

Orhan Veli, Yaprak'ın kapanmasının ardından İstanbul'a geri döndü. Aynı yılın Kasım ayında bir haftalığına geldiği Ankara'da belediyenin kazdığı bir çukura düştü ve başından hafifçe yaralandı.[46] İki gün sonra İstanbul'a döndü. 14 Kasım günü bir arkadaşının evinde öğle yemeği yerken fenalık geçiren şair hastaneye kaldırıldı. Beyinde damar çatlaması yüzünden başlayan rahatsızlığın sebebi doktor tarafından anlaşılamadı ve Kanık'a alkol zehirlenmesine karşı tedavi uygulandı.[47][VI] Aynı akşam sekizde komaya giren şair gece 23:20'de komadan çıkamayarak Cerrahpaşa Hastanesi'nde hayata veda etti.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Orhan_Veli_Kanık#.C3.96l.C3.BCm.C3.BC

Öncelikle geçmiş olsun. Olayı okuyunca aklıma geldi paylaşayım dedim. 60 yılda ne kadar ilerleyebildiğimizi sizlere bırakıyorum...

Son düzenleme:
geçmiş olsun
maaelsef böyle bir ülke burası... işin kötüsü herşey daha da kötüye gidiyor ve daha kötüsü artık iyice körleştirdiler ki... bu gidişata kimsenin çıtı çıkmıyor işte en güzel ispatı...

geçmiş olsun. güzel ülkemin yolları böyle maalesef. soruyorum bazen kendime yoldamı gidiyorum yoksa tarladamı...

İnsana verilen kıymet işte bu kadar...Aslında idealist olup dava açacaksın, zararı ,masrafı , zaman kaybını düşünmeyeceksin....
Keşke zihniyeti değiştirebilsek, o çukuru oraya açan sorumluya, bu çukur acaba çevreye insana cana mala zarar verirmi, nasıl önlem alsak da kimsenin burnu bile kanamasa diye düşünebilse... düşünemiyorsa bile, görev icabı, zorunluluk yada cezadan tırsıp yine de gerekli önlemleri almalı...aldırabilmeliyiz..çok mu hayal kuruyorum ne...Burası Türkiye anlayışını ne zaman değiştirebileceğiz, bizden geçti, bari çoluk çocugumuz rahat etsin, yaşanılabilir bir ortamları olsun.

bugun ordakı tum cukurlrın etrafını makına ıle kesıp asfalt yaptılar ıcını kumla doldıurup bı dahakı yagmura gene coker orası gene aynı olur yaa bılmıorum bole nereye kadar gıtcek ama gercekten kızmayında bu ulkenın yasanılcak tarafı kalmadı gercekten...
bugun haberlerde ızledım ne alaka dıckesınız ama atv olması lazım muhabırın elınde kagıt var kagıdın ustunde fotolar var ıste futbolcu sıyasetcı flean adam mhp genel baskanı bahcelının fotosuna cumhurbaskanı kılıctaroglununkıne basbakan dedı ama emre belezoglunu hemen tanıdı daha ne dıyım kı...

Geçmiş olsun.

...
.......star TV muhabırın elınde kagıt var kagıdın ustunde fotolar var ıste futbolcu sıyasetcı flean adam mhp genel baskanı bahcelının fotosuna cumhurbaskanı kılıctaroglununkıne basbakan dedı ama emre belezoglunu hemen tanıdı daha ne dıyım kı...

Buradan iki önemli durum ortaya çıkıyor.

Birincisi; vatandaşın siyasilere ne kadar önem verdikleri, yani siyasileri tınmadıkları, hatta tanımadıkları ortaya çıkıyor. Kıytırık bir futbolcu veya manken büyük bir çoğunluk tarafından tanınırken bir bakanın hatta cumhurbaşkanının tanınmamasının cezasını zaten uzun yıllardır çekiyoruz. Kendimizi yönetenleri bile tanımıyoruz ama sağda solda siyaset yapıp ülkeyi kurtarmaya kalkıyoruz. Günün birinde yerden yere vurduğumuz bir siyasiden iki torba seçim yardımı alınca aynı adamı baş tacı yapıyoruz.
İkincisi: Aysun Kayacı dibine kadar haklı. Kime oy verdiğini bilmeyenler, hatta ve hatta oy verdiği partinin adını dahi bilmeyenler bence oy kullanmamalı.

Geri