yaylar için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmozkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birazdaha zorla 51 yapalımda şu janla yayları taktıralım senin araç hb ise aynı dacia duster varya yeni suv araç onun gibi durur :D

hb ya
ahanda rüyama girer artık...

daha iyi işte girsinde gör arabanın halini (:

resim nasıl ekliyoruz kardeşim buraya
*?

Yay ve amorsitör şanzımanı nasıl bozar anlamadım fakat aşırı ince yanak aşırı düşük ve sert yay Z rotunu bozar ve amorsitörü başka ne yapabilirki.
yay ve amortisör demedim, olması gerekenden fazla büyük olan jant ve lastik şanzıman,ve diferansiyeli bozar dedim dikkatli okursanız.Ben 15'' olması gereken jant ve lastiği 17'' e yani 215 40 17 ebatlarına çevirdikten,yay takıp aracı düşürdükten sonra 4 adet ön amortisör,8 adet salıncak,4 adet iç dış aks,2 davlumbaz, ( rot rotil sayısını unuttum coktan) aldım,değişimi mecbur yaptım jantlarım ve lastiklerim kaliteli olduğu halde hiç balans tutturamadım ya da en ufak cukura düştüğümde bozdum desem daha doğru olur, en nihayetinde bu ızdıraba patırtı kütürtüye konforsuzluğa daha fazla dayanamayıp 2250 TL ye aldığım jant lastik takımını 500 tl ye saydırıp üste 800 tl verip 205 50 16 jant lastik takımı alarak bir nebze olsun rahatladım bu arada bozduğum ve değiştirdiğim f20 şanzıman da cabası ...hal böyleyken toplamda sırf güzel gözüksün diye yaptığım uğraşlar güzel gözükmenin yanında tekrar eski haline döndüğümde hadi eski demeyelim yine jantlar olması gerekenden 1'' büyük bana aşağı yukarı 5000 tl ye maloldu ,şimdiki aklım olsa uğraşırmıydım tövbeee :D olumsuz yorum yazıyorum farkındayım ama hal böyle,boş yere masraf açmayın keyfinizi kaçırmayın derim üstelik 17'' lastik fiyatlarıyla 15-16'' fiyatları arasında çok büyük fark var bu da aklınızda bulunsun ve 17 '' lastikte yanağı büyütme lüksünüz de yok o da ayrı bir dert ...

16 inc tak bırak bu işleri diyrosun yani...

16 inc tak bırak bu işleri diyrosun yani...
aynen sakın benım yaptıgım hataya dusme basıma gelenı eksıksız yazdım 16 ıdealdir 17'' den 16'' e düşmek bile aracın direksiyonundaki tepkiyi korkunç değiştirdi direksiyon kuş gibi hafifledi dönüşlerde akstan gelen garip garip sesler de kesildi o derece yani...bir de iş sadece 16'' de bitmiyor yanak da 50 den aşağı olmamalı aklında olsun ince yanak güzel görünüyor kabul ama kaybettirdiklerini düşünürsen değmez

ozaman biz 16 ınc yıldız jant ı alallım olayı bitirelim ...

ozaman biz 16 ınc yıldız jant ı alallım olayı bitirelim ...
en doğrusunu yaparsın

body kit takarız ufak cinsinden... ya bu düşündüğümüz gibi yapan bir araba yokmu astra h. ufak bir resim olsa bişi olsa

Geri