yayın ihalesi sizce ne kadar olacak???

325 milyon dolara türk telekomda kalır:D başbakan öyle istiyor çünkü.

Son düzenleme:
dijitürk aldı ihaleyi 321 milyon dolarla

En azından bank asyayı trt aldı.

adamlar çerez parası arttırıyor sanki ya o neydi öyle

Zaten D-smart falan alır ise kesinlikle eve sokmam uefa maçlarında zaten canımıza okuyolar saçma sapan maç anlatan spikerler mi topu takip edemeyen kameramanlar mı ne ararsan var bende lis tv de kalmasından yanayım
Allah korusun! Geçen sene maçları vericez dediler millete bu sene ücret talep ediyolar.Lanet olsun onlara..

En azından bank asyayı trt aldı.

Usta trt'de çok kötü spikerler koyuyor haber bülteni gibi alt yazı çıkartıyor çok kalitesiz bence..

D smartın hiçbir kanalına para vermem. halen reseever satıyolar deli fiyatlara. üstelik uefa maçları içinde 200 tl yıllık ücret alıyolar. trt neden almadı süper ligi onu anlamadım ben. hertürlü altyapısı vardı.

Biz digiturku kapattırdık. Bizde aile paket + spor paketi + sinema paketi vardı. 80 tl gibi para ödüyorduk. fatura habersiz 100 tl ye çıkınca iptal ettirdik aboneliği. 3 şubatta yayınımız kesilicek.

burda kablotv olsa tam süper olucak ta büyükdere de var. sarıyer merkeze getirmiyolar.

digiturk ekospor paketi kullanıyorum.Geçen sene kamu kampanyasından üye olmuştum.Lig tv,Belgesel kanalları ve şampiyonlar liğindeki maçları 28,3 TL ye izliyorum. :) Ama bu ihaleden sonra fiyatının çok fazla artacagını sanıyorum.

321.000.000 usd deli para kulupler ne yapacak bakalım.eğer zam gelirse gidip kahvede izlerim sadece lig tv var 25 tl veriyorum...açıklama yapılmış üyelere zam olmayacak falan diye ama inşallah olmaz hayırlısı olsun bakalım göreceğiz

Geri