Yayalarada alkolmetre uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _berkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
durmak yok yola devam.bir budist ülkede doğmak için neler vermezdim

karabükte her zaman böyle parkta falan kimse içki içemez hatta şikayet olursa ceza bile yazıyorlar içeceksen mekana gideceksin...!!!

ilginç bir cümle nereye çekersen çek. budist ülkelere vatandaş olmak için çok bişi istemiyorlar diye biliyorum..

haberde iddia ediliyor diyor ki bu olayın doğru olduğunun teyit edilmediğini gösterir. bence asparagas üzerinde seçimlere hükümete atıflar yapmak doğru değil.

Burası Türkiye :) Oturmuş kimseye zararı olmayan adama ceza yazarlar. Yolda yürürken milleti rahatsız ediyor diye ihbar edersin gelip bakmazlar bile. Bilerek sallana sallana iş yaparlar.
bizi de bodrumda elimizde birayla çevirdiler sivil ekipmiş onlar da yaya biz de yayayız :D adama ne oldu dedık alkolü sallaya sallaya geziyorsunuz dedi biz de şok olduk kardeşim biz sallıyoruz da millet ne yapıyor dedik, olsun onlar turist dedi e daha ıyı ya bize onlardan daha fazla hak tanımalı,daha toleranslı olmalısınız üstelik biz de istanbulluyuz yerli turistiz dedik , o elın oglu biz sizdeniz TÜRK'üz dedik, adam tamam tamam uzatma dedi mosmor gitti mantaliteye bak onlar turistmiş :D iyi her nane turiste serbest kendi halkına yasak böyle milliyetçiliğin böyle anlayışın içine edeyim ben

Haber yalandır doğrudur bilemem!

Ancak geçmiş olaylar gösteriyor ki doğru olma ihtimali yüksek. Zaten adamların elinde ceza makbuzları var.

Demokratik ülke böyle olmaz arkadaşlar...

Hele ileri demokratik ülke hiç olmaz.

Yani hükümetin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Hatay'ı bilen bilir. İçki içen bir erkek grubuna selam verip geçen aileler, kadınlar vardır orada. Kimse de birbirini rahatsız etmez. İçki içen içer, içmeyen içmez. Demokratlık budur!

Benim denize karşı içtiğim biradan kime ne yahu! Edebimle içiyorsam içerim. Kim ne hakla karışır? Bunun adı resmen mahalle baskısıdır. Habere uydurma diyen arkadaşlar, hiç karıştırmayın. Hükümetin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. "Aksırıncaya tıksırıncaya kadar içiyorsunuz" diye aşağılıyordu ya başbakan içki içenleri... İşte bir sonraki adım da bu!

Hele durun siz. Haziran'ı görelim. Sonrasını görelim. Türkiye'de birçok insan kafasını duvarlara vuracak ama nafile... Hiç acımayacağım ama... Tek kelime ile MÜSTEHAK!

en başda budizm bir din değil öğretidir ikincisi budizm de vücudu alkolle kirletmek beyni bulandırıcı şeyler almak yasakdır.. vücut beyin her zaman temiz ve berrak olmalıdır.. bu yüzden budizimin olduğu ülkelerde insanlar bolcana çay bitkisel aromalar tüketir alkol alanlar hiç hoş karşılanmaz ve o yüzden gayet sağlıklıdırlar sabahları yogalarını yaparlar ve çok uzun yaşarlar..

Konuya dönersek bu yeni bir şey değil biz 18 yaşında gece parkda içerdik polisler gelir nüfus cüzdanımıza bakar kontrol eder dışarda umuma açık yerde içki içmek yasak gençler burda içmeyin kalkın derdi.. istese o zamanda o polisler bize umuma açık yerde içki içmekden ceza kesebilirlerdi kesmiyorlardı.. şimdi birileri çıkıp umuma açık yerde birileri içki içiyor diye ceza kesince kıyamet kopmuş.. yasalarda bu var umuma açık yerde içki içmek yıllardır yasak hemde çok eskiden beri yasak eskiden uyarıyorlardı şimdi bir idealist polis yasalara uymuş ceza kesmiş kıyamet kopmuş..
komedi yıllardır hiç bir polis bu kurala uymamış bir polis çıkmış mevzuata uymuş diye kıyamet kopmuş yasalara uysan bir türlü uymasan bür türlü

yasalara uysan dinci şeriatçı oluyorsun o adamlar kafayı bulsaydı iki üç kıza asılıp taciz etseydi polis görevini yapmıyor şehir maganları dışarda içip elin kadınına kızına sarkıp taciz ediyor polisde seyrediyor olurdu..

Hakan
çekidekler benden bu akşam :) sen gazozları hazırla, umuma açık bi yerden 3G ile bağlanır hem çitletir hem okuruz :D gazozla çekirdek serbest :D

ama kabukları yere atmayız o da suç, dandik zabıtalar ceza kesmiyor ama ben illet oluyorum. kabukları çekirdeğin pakete tepeleme yığarız ;)

Haber yalandır doğrudur bilemem!

Ancak geçmiş olaylar gösteriyor ki doğru olma ihtimali yüksek. Zaten adamların elinde ceza makbuzları var.

Demokratik ülke böyle olmaz arkadaşlar...

Hele ileri demokratik ülke hiç olmaz.

Yani hükümetin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Hatay'ı bilen bilir. İçki içen bir erkek grubuna selam verip geçen aileler, kadınlar vardır orada. Kimse de birbirini rahatsız etmez. İçki içen içer, içmeyen içmez. Demokratlık budur!

Benim denize karşı içtiğim biradan kime ne yahu! Edebimle içiyorsam içerim. Kim ne hakla karışır? Bunun adı resmen mahalle baskısıdır. !

Demokratik tüm ülkelerde amerikadada avrupadada bütün ülkelerde sokakda dışarda umuma açık alanda içki içmek yasakdır.. bazı ülkelerde bu yasağı ço katı uygularlar bazı ülkelerde pek uygulanmaz görmezden gelinir..

bunun hükümetle bir ilgisi yok idealist bir polis yasalara uymuş mevzuata uymuş doğrusunu yapmış...

tamam oldu bundan sonra yasalarda şehirlere özel çıkar umuma açık yerlerde içki içmek yasak ama hatayda serbesttir çünkü hatayda her kez birbirini tanır orda vukuat olmaz diye özel yasa çıkarırlar... :)

sizin denize karşı içdiğiniz bira umuma açıksa herkezi ilgilendirir. edebinle içdiğinizi söylüyorsunuz polis bunu nerden bilsin insanlar bunu nerden bilsin şahsa göre özel muamelemi edilicek bu ülkede...

yasalar bu yüzden vardır her kezi kapsar kimseye özel muamele yapılmaz aliye veliye yada hataylıya mardinliye...

içmek istiyorsanız alkol alımının serbest olduğu barlar discolar cafe ler v.b var gidersin istediğin kadar içersin.. zaten bu yerlerde bir ton belediyelere içki ruhsatı parası veriyorlar sırf insanlar dışarda içmesin bizde içsin diye..

Geri