• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Yay Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pluto1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pluto1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Araba sandığımdan daha fazla düştü, yaşadığım yerde ( esenyurt) her yerde şaçma sapan kasisler var  31agryyy ve sitenin otoparkında alt katlara inerken o tampunun önündeki zımbırtıyı çarpıp duruyorum. sökmeyi düşünmüyor değilim 18" OPC jant almayı düşünüyorum jantı alınca acaba biraz daha yükselir mi yoksa sökeyim mi ?  032questn

Ynt: Yay Problemi

kaçlık yay mevcut aracta?

eibach 4 cm yay var

3.5 ideal diye dusunuyorum

bence yayı değiştirin.çok fazla indirmiş aracı

Ben de aynı yayı kullanıyorum.En başta 10 numara bir görüntüsü var.4 cm düşmesi çok değil aslında.Bence zamanla alışırsın.Önündeki o zımbırtı da yumuşak,kauçuk gibi bir şey olduğundan varsın değsin,birşey olmaz.18 opc jantla ne olur bilemem.Ama şu güzelim görüntü için bence alışmayı dene. greatt

sanalbiri link' Alıntı:
Ben de aynı yayı kullanıyorum.En başta 10 numara bir görüntüsü var.4 cm düşmesi çok değil aslında.Bence zamanla alışırsın.Önündeki o zımbırtı da yumuşak,kauçuk gibi bir şey olduğundan varsın değsin,birşey olmaz.18 opc jantla ne olur bilemem.Ama şu güzelim görüntü için bence alışmayı dene. greatt
Bende görüntü için kullanmak istiyorum çünkü çok güzel görünüyor, peki sizin araçta bu kadar düştü mü

Pluto link' Alıntı:
Bende görüntü için kullanmak istiyorum çünkü çok güzel görünüyor, peki sizin araçta bu kadar düştü mü
20120628195918.jpg

Sana şu kadarını söyleyeyim;Arabamızı en çok bu haliyle eşim kullanıyor!Zamanla alışırsın.Tabi alışamayabilirsin de.Ben her zaman çok dikkat ediyorum.Karter koruma da şart tabi.Arada altı sürtüyor tabi.Ama o da güzel inan.:)

ben vogtland taktım ama istediğim kadar düşmedi

sanalbiri link' Alıntı:

kesinlikle katılıyorum canını sıkma ondekı parca varsın surtsun bıraz dıkkatlı kullanımla hıc problem yasamazsın . 18 jant gelınce bıraz yukselır yerden ayrıca bence boyle guzel :)

Geri