boğaz kelebeğine ve rölanti sensörüne baktılarmı. lpg varmı araçda. bujiler kablolar sağlammı (sıcak soğuk farketmez yapar). sıcakken yapması bobinide ihtimallere ekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkese selam sevgili forum dostları... aracımla cuma gunu 300 kmlik bir yola cıktım... hızımı 100 km/s den dusurmek için fren yapınca aracım stop etti... ve bu tekrarlandı 5-6 kere... yardımlarınızı bekliyorummm... Saygılarrr![]()
Kusurlu olan ECU olsa idi bu her durmda yapardı.durumu biraz daha incelediğimde olayın sadece motor sıcakken ve gazdan ayagımı çekip debriyaja bastığımda oluyor... opel servisi motor beyninde buldu kusuru... ne dersiniz
Valla bu servislerde herseyi beyine buluyor anlamadim gitti ne ögreniyor bunlar...araba sicakken stopa kacma sogukken rolantli calisma nezaman dan beri beyin oluyor,veya her abs isigi yandiginda beyin diyorlar? herhalde isler kesat mal satalim derdine düstülerdurumu biraz daha incelediğimde olayın sadece motor sıcakken ve gazdan ayagımı çekip debriyaja bastığımda oluyor... opel servisi motor beyninde buldu kusuru... ne dersiniz
her bir elektronik parcanın ayrı adı var ama hepine beyin deniyor ki malesef ne kadar cok elektronik o kadar cok arıza....Valla bu servislerde herseyi beyine buluyor anlamadim gitti ne ögreniyor bunlar...araba sicakken stopa kacma sogukken rolantli calisma nezaman dan beri beyin oluyor,veya her abs isigi yandiginda beyin diyorlar? herhalde isler kesat mal satalim derdine düstüler![]()