yaşanmış gerçek bir olay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Adamin biri arabasiyla giderken yolda bir yolcu alir arabaya.... adam arka tarafa biner.....

sofor... eee hemserim kimsin nereye gidersin...der....
yolcu ben Azrailim..canini almaya geldim der......
sofor alayci bir tavirla sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olur mu hic der....
yolcu sakin bir tavirla sen daha once Azrail gordunmude tarif ediyorsun der...
ve ekler yolcu....inanmadin bana oylemi der...
sofor - inanmadim tabii der.....
yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der.....
gercekten de adamin dedigi gibi sofor 200 metre ilerde bir yolcu daha alir..

Ama yolcu on tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da enteresanlasir.....
sofor yanindakine...- ee sen kimsin nereye gidersin der....
adam- abi beni merkezde bir yerde indirirsen cok sevinirim adim felanca der......
sofor - yaw su arkadaki adam bana Azrailim diyo... goruyonmu herife hem iyilik ediyoz hemde dalga geciyor zibidi der....

yandaki arkaya bakar ama kimse yoktur....
yandaki- abi arkada kimse yok ki.....der
sofor hisimla
mla arkaya bakar ve
- gormuyor musun be adam arkada oturuyor ya der.....
yandaki arkaya bir daha bakar ve
- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mi geciyorsun der...
bu sefer arkadaki soze girer....- gordunm der yanindaki beni ne duyabilir nede gorebilir der sofore.
soforun bir anda dizlerinin bagı cozulur beti benizi atar...
.Arkadaki sofore...- hadi der arabayi kenara cek 2 rekat namaz kil canini alacam der.....
sofor caresiz bir sekilde arabayi kenara ceker ve iner arabadan.....

Sonra.... sonra ne olmus biliyormusunuz?????

-adamlar arabayi aldiklari gibi kacmislar...:)) :))
daha bu memlekette neler duyacagiz allah bilir...

böyle enteresan bir hikaye daha duydum
bir adamın arabası kapının önünden çalınır ve 2 gün sonra içine not yazarak abi ben arabanı çaldım kusura bakma nişanlımla gezmek için almıştım diye bir notla tekrar kapının önüne bırakırlar ve deposunuda full bulur adam
ve 4 gün sonra hırsız evinin numarasını arayıp abi ben senin arabanı çalan kişiyim nişanlımla evlenicez sizide aramızda görmek isteriz der adamda bu davetini kıramaz ve karısını alıp düğününe gider bide bilezik takarlar eve döndüklerinde adamın evinde bir tane bile çalmadıkları şey bırakmamışlar :)

evet aykal açmıştı bu konuyu

olaya bak türkler akıllarını anca böyle şeylerde kullanıyor :3kağıt:D:D:D

varya habri tırstım ben ya..
yanlız bende buna benzer bişe duymuştum.
olay gaziantepte yaşanır..
genç bir baya allah ne verdiyse takar kollarına ve sokağa çıkar.yolda bir adam çevirir ve gelin kız bu ne hal.ortalık kötü.sen bu altınları çanta koy der ve gider.bu olaydan çekinen bayan ne var ne yok çantaya koyar.az ilerde bekşeyen kapkaçı çantayı alır ve kaçar.
karakol şu bu derken akşam olur.ertesi gün telefon çalar ve biz ankara emniyet müdürlüğünden arıyoruz,bir hırsız bulduk üzerinden sizin kimliğiniz falan çıktı altın falanda var.gelin bir kontrol edin derler.
apartopar aile anaraya giderken evin önüne kamyon yanaşır ve ne var ne yok toplarlar....

varya habri tırstım ben ya..
yanlız bende buna benzer bişe duymuştum.
olay gaziantepte yaşanır..
genç bir baya allah ne verdiyse takar kollarına ve sokağa çıkar.yolda bir adam çevirir ve gelin kız bu ne hal.ortalık kötü.sen bu altınları çanta koy der ve gider.bu olaydan çekinen bayan ne var ne yok çantaya koyar.az ilerde bekşeyen kapkaçı çantayı alır ve kaçar.
karakol şu bu derken akşam olur.ertesi gün telefon çalar ve biz ankara emniyet müdürlüğünden arıyoruz,bir hırsız bulduk üzerinden sizin kimliğiniz falan çıktı altın falanda var.gelin bir kontrol edin derler.
apartopar aile anaraya giderken evin önüne kamyon yanaşır ve ne var ne yok toplarlar....
vay be azım açık kaldı vallaha neler var ya bende bu tür bi hikaye duydum amerikada yaşayan bi türk devamlı bi kyumcudan altın alır her geldiğinde yüklü miktarda ve parasına peişin öder bi gün yine aynı kuyumcuya gider 3000 dolarlık altın alır ve çek verir sonra karşıdaki kuyumcuya geçerek aldığı altınları tarı fiyatına bozdurur bunu gören kuyumcu çekin karşılıksız çıkacağını düşünerek polise habe verir polis bizim türkü gözaltına alır ve kuyumcuya verdiği çek karşılıklı çıkınca serbest bırakılır türk serbest bırakıldıktan sonra kuyumcuya mikatarını bilmiyorum ama baya bi miktarda tazminat davası açar ve kaznır:D

ooofff. :D çok iyi tezgah walla süppeer. çok tuttum . bir ara arkadaşlardan birine bu şakayı yapmak lazım.

fikirlere bak yaw
elin oğlu atom çekirdeğinde kullanır aklını bizimkiler soygunda

Geri