Yaşadığım ufak talihsizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecelnico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yaşadığım ufak talihsizlik

Geçmiş olsun

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Gecmis olsun,insaallah boyasiz duzelttirebilirsiniz.hakan hocamin da soylemis oldugu gibi birde otto zenith e gidin.fotografta gocuk cok buyuk gozukmuyor sanirim 5cm capina kadar boyasiz gocuk duzeltme uygulanabiliyor ancak emin degilim.en iyisi farkli otoking ve ottozenith subelerini dolasmak

arkadaşlar netten biraz araştırdım bu işi iyi yapan -yorumlar dahilinde söylüyorum-
fast care mini onarım bir de ankara şaşmaz da erba otomotiv deniliyor buralarda şansımı deneyeceğim. Autoking şikayet çok. 

hocam sakın boyatma.. tavan boyalı derler sonra , bu insanlar manyak çünkü :)..olaki satman gerekirse diye !!

Geçmiş olsun.
Boyasız halledersin inşallah.

Gecmis olsun önceliğiniz tabiki boyasiz düzeltme olsun eğer hiçbir yer boyasiz olmaz derse sizde yaptırmayın bir zararı olmaz en azından satarken adam gormuş olur yoksa insanların aklına türlü türlü seyrler gelebilir :(

batu link' Alıntı:
hocam sakın boyatma.. tavan boyalı derler sonra , bu insanlar manyak çünkü :)..olaki satman gerekirse diye !!
045thumbsup 045thumbsup

Arkadaşlar bugun aracımı bir arkadaşımın tavisyesi ile tekrar autoking e götürdüm. Nihat usta ile görüştük ve hasarı yuzde 70-80 oranında düzeltebileceğini söylemesi üzerine bugun balıkesir autoking de aracımı nihat ustaya teslim ettim. Sonuç: harika.Akşam fotoraf eklerim. Boyasız şekilde yüzde 100 başarılı bir işlem uygulandı.

ecelnico link' Alıntı:
Arkadaşlar bugun aracımı bir arkadaşımın tavisyesi ile tekrar autoking e götürdüm. Nihat usta ile görüştük ve hasarı yuzde 70-80 oranında düzeltebileceğini söylemesi üzerine bugun balıkesir autoking de aracımı nihat ustaya teslim ettim. Sonuç: harika.Akşam fotoraf eklerim. Boyasız şekilde yüzde 100 başarılı bir işlem uygulandı.
hadi gozunuz aydın sizin göçukte heskin hatlar olmadıgı için sanırım rahatlıkla duzeltmişlerdir

Geri