Yarın ki ehliyet sınavına kimler gircek

Başarılar arkadaşlar.2.5 saatlik uzun bir süreniz var.Soruları kolay görüp çabuk yapayım demeyin.Cevaplar içerisinde çok aldatıcı şıklar var.Bu gibi tuzaklara düşmeyin.Acele etmeyin.Dikkat edin yeter. ;)

Teşekkürler önerileriniz ve iyi dilekleriniz için. Vakit yönünden sıkıntı yapmam acele bi işim yok sonrasında zaten:) normal testleri çözerken bile çok aldatıcı şıklar var. Bunlara dikkat etmem gerekiyor.:)

Soruları dikkatli okuyun vede çok çabuk cevabı buldum diye işaretlemeyin arkadaşlar. Çok yanıltıcı şıklar oluyor. Dikkatli olun birdaha sınava girme eziyeti çekmeyin. :)

Teşekkürler Yiğit iyi dileklerin için sınava girdim çıktım sorular kolaydı. İnş. sonuçlar güzel olur. Sınavda cep telefonu konusunda çok hassastılar ben götürmedim ama çoğu kişi nereye koycaz diye sorun yaşadı.

Başarılar diyelim vede ehliyetini en kısa sürede alman için dileklerimi iletirim. :)

Ama asıl süreç şimdi başlıyor. ehliyet sınavı 2.5 hafta içinde açıklanır ama (inşallah) sınavları verdikten sonra belgelerinin milli eğitimde işlemlere tabi tutulması falan filan bir sürü işler olacak vede bu işlerin normal bir şekilde uzun tutulması sebebiyle canın biraz sıkılacak fakat sonunda değecek. :)

evet ya.. birde karakoldaki muhabbet var. o parası bu parası :)

Başarılar diyelim vede ehliyetini en kısa sürede alman için dileklerimi iletirim. :)

Ama asıl süreç şimdi başlıyor. ehliyet sınavı 2.5 hafta içinde açıklanır ama (inşallah) sınavları verdikten sonra belgelerinin milli eğitimde işlemlere tabi tutulması falan filan bir sürü işler olacak vede bu işlerin normal bir şekilde uzun tutulması sebebiyle canın biraz sıkılacak fakat sonunda değecek. :)

Acele Etmicem çünkü acele ettiğim işler genelde pek hayırlı olmuyolar bunca sene bekledim birazcık daha beklesem bişi olmaz.:)

evet ya.. birde karakoldaki muhabbet var. o parası bu parası :)

Vala bu kadar sıkı denetim olcak sanmıodum ama direk sınavı iptal ediyorlar. Bahçede sigara içmekten filan gözümün önünde 2 3 kişi ceza yedi.

hadi gözünaydın ;) inşallah hayırlısı olur..

ya zaten bu ehliyet habire bekleme işi.. sınavı bekle sonucu bekle direksiyonu bekle onun sonucunu bekle emniyette sıra bekle ohooo :D

Geri