yarın görüşecez müdürüm

helal olsun en iyisini yapıyosun düş peşine...
ben olsam ana bacı yapar devam ederdim.....kafayı değiştirmek lazım..

çekecem abi foto, hatta yoldan gelip video da çekecem tabela falan olmadığına dair. hattamüdürün yanına girebilirsem ses kaydınıda açacam büyük olasılıkla kükreyecektir adam.

Eğer ki video çekersen muhalif basın organlarına ver dedim :D zaten adamlar haber arıyor :) haber olur en azından.

:)) doğru diyorsun abi. bi karıştırayım bakayım burdur'da ne var ne yok :)

:) taraf olacak adamda yokki.

büyük bir ihtimalle en fazla jantınızda eğiklik oluşmuştur.Gt jantları diğer vectra b jantlarına göre daha dayanıklı olduğu için birşey de olmamış olma ihtimali yüksek.Tabi bu söylediklerim orjinal Gt jantı ve standart lastik ebatları için geçerli...Buna benzer bir olay benimde başıma geldi....cevre yolunda yolun kaplamasını kazmızlar yeni asfalt dökmek için; ancak köprü bağlantı noktalarını ellememişler..yüksek hızla oraya girdim. 4 teker birden...Sadece ön jantlarda biraz eğiklik çıkmıştı...Araç vectra B CDX
geçmiş olsun

Yurtdisinda almanyada olsa bu olay aracinizin olacak masraflarini belediyeden alirdiniz hele birde ölümlü kaza olsa mazallah ki olmuyormu?, hemde mahkemeyi trafik sigortaniz kaskonuz karsilar..Belediyenin görevi ne Allah askina? o arac vergileri ne icin toplaniyor? ollari icin degilmi? is bilmezlerin görev yaptigi bir ülke ne yazikki arti halk hakkini aramiyor.. .ödesinler birkac bin tazminat bakin ne olur? hak arayan yok görevini yapan hic..koltuktda maas

bu millet neler çekiyor ya bu iş gaytarmalarından. mesala trafik polisi işi bize ceza yazmak sebep kaza olmasın diye iyide bunlar kazaya sebep onlarıda uyarsın yasa çıksın ceza yazsın hatta. türkiyede arabalar niye dökülüyor avrupaya göre işte hep böyle değil mi abilerim. ALLAH a çok şükür her yeri kontrol ettirdim bi sıkıntı aksaklık bozulma çatlama patlama çıkmadı bilgi veren herkese çok teşekkürler. süspansiyonlar rot ayarı beşikler lastikler jantlar motor kulakları her yere baktırdım. moralim yerine geldi :D karayollarına gideceğim ancak antalyadan doktordan randevum vardı yarın sabaha şu an oraya gitmem gerek öncelikle.

bu millet neler çekiyor ya bu iş gaytarmalarından. mesala trafik polisi işi bize ceza yazmak sebep kaza olmasın diye iyide bunlar kazaya sebep onlarıda uyarsın yasa çıksın ceza yazsın hatta. türkiyede arabalar niye dökülüyor avrupaya göre işte hep böyle değil mi abilerim. ALLAH a çok şükür her yeri kontrol ettirdim bi sıkıntı aksaklık bozulma çatlama patlama çıkmadı bilgi veren herkese çok teşekkürler. süspansiyonlar rot ayarı beşikler lastikler jantlar motor kulakları her yere baktırdım. moralim yerine geldi :D karayollarına gideceğim ancak antalyadan doktordan randevum vardı yarın sabaha şu an oraya gitmem gerek öncelikle.
Bakin size bir olay anlatayim anlatilacak cok ama en özünden kisa bir olay;
gece 1 de mesaiden eve gidiyorum eve yaklastim kis idi ve don vardi dikkatli gidiyorum üst gecite yaklastim önümde polis yavasladi dörtleri yakti dedim acaba hata mi yaptim durdu yolun ortasinda benide durdurdu yanima geldi dedi özür dileriz bekleyin sorumlulara telefon ettim hemen gelecekler köprü dona cekmis tuzlama yapsinlar...5 dakikada tuzlama araci geldi yolu tuzladi polis yolu acti...simdi bakin her kurum nasil insana deger veriyor ve soumlulugu üzerine aliyor??? önceki yazimda da yazdim eger yol bozuklugundan dolayi kaza olsun logardan vs. suclu belediyedir tüm masraflari hatta tazminati öder....ve burda belediye icin polis dahi yolla sorumlugunu nasil aliyor??? iste orasi avrupa burasi Türkiye

evvet burada daha yavaş gideydin kör müsün görmedin mi buzu derler adama :) bizim türkiyede kaldırımda bulunan engelli tekerlekli sandalye arabası iniş çıkışına elektrik direği diken bir memleketburası :) içler acısı. ben de antalyaya doğru çıkayım abi müsadenizle, hayırlı günler şimdilik.

Geri