yardımmmmm

adrenaline001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tüm opelim.net üyelerine meraba ben aracımın kapılarında vw,audi,mercedes marka araçların çogunluğunda bulunan kapıyı açtığın zaman yanan ve marspiyel ve yeri aydınlatan bazlılarında kırmızı bazılarında beyaz yanan lambalardan kapıma taktıracam ama o lambalardan bulamıyorum yardımlarınız bekliyorum....teşşekkürler

vw parçacılarında bulursunuz baktınızmı hiç ?

ewt baktım parçacılara serwiste bulursun ancak dediler onlarada 2 tane lambaya dünyanın parasını isterler... :((

bizim burda parçacılarda buluyruz ben bir dönem aldım hatta yakın zamanda bir arkadaşım şahinine takdırtı. parçacıya uğradığımda bir sorarım sizin için.

çok teşşekkür ederim aynı paraçadan bahsediyoruz dimi genlede kırmızı renkte oluyorlar kapı kartonuna takılıyorlar dimi???

neticede sadece ışık.o kadar pahalı olmaması gerekli .

aradıgın yer önemli.sevdik gitmemden sevdik gelmez para gider istek yerine geli vw parçacıları sonra hurdalık derim birde gitti gidiyor gibi yerlerden kolay gelsin

çok teşşekkür ederim aynı paraçadan bahsediyoruz dimi genlede kırmızı renkte oluyorlar kapı kartonuna takılıyorlar dimi???

azizim aynı parçadan bahsediyoruz hatta yarısı kırmızı yarısı beyaz modelide var :cool:

tmm o zaman bana fiyat öğrenebilirsen çok sewinirim

Geri