yardımmm!!astra g klima

salihselam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dijital klima kapalıyken sabah aracı çalıştırınca motor altındaki kasnakta çalışırmı.çalışmazsa benim kasnak uğultulu şekilde çalışıyor.klima yı aç kapa yapınca sesi kesiyor.nedendir acaba.

güncel

aracımda dijital klima yok dolayısıyla bilgim yok konuna cevap yazayım orta sayfalara gitmesin diye yazıyorum umarım bilgisi olan arkadaşlar cevap
bir nevi güncelll yaniiii

teşekkür ederim eyvallah.Buna birde benzindeyken düşük devirde neden gaz yemez araba.2000 devirden sonra yiyor gazı.buna da cevap alırsam sevinirim

Tam net bilgim yok ama opelin tüm modellerinde aynı sıkıntı daha doğrusu hantallık var 1,500 2000 den sonra şahlanıyor 2000 altında iken neden yemiyor anca motor ustası veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekleyecez ama bildiğim tüm modelleri böyle ecotec motorun özelliği olabilir

dijital klima kapalıyken o kasnak döner,ama klanş denilen kauçuk çerçeveli bi parça var,klimayı açınca o kauçuk parça debriyaj balatası gibi vazife görür ve motorun hareketini klima kompresörüne iletir.normalde uğultu yapmaması lazım klima aç kapa yapınca da neden kesildiğini anlayamadım..sesin kasnaktan geldiğine emin misiniz? bir de aklıma rulman sorunu geliyor ama aç-kapa yapınca kesiliyor diyosun.bilemiyorum çıkamadım işin içinden,bu arada motor ustası değilim benm de kompresör dağılmıştı,bu işlere de meraklıyımdır oradan edindiğim fikirleri yardımcı olması açısından naklettim.umarım yanıltıcı olmaz,saygılar. .

Geri