Yardimm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahlan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracim 98 astra kontagi acinca yag lambasi ile sarz lambasi arasindaki uzerinde elektrik isareti olan lamba arac giderken tekleme yapiyor bu esnada yanip sonuyor. Ben daha once tekleme ile sorunumu yazmistim buradaki arkadaslarin yorumu egr uzerinde yogunlasti egr yi acip temizledim hissedilir derecede tekleme sorunu kalkmisti ve bujileri degistirdim simdi 1 ay sonra tekleme yine basladi teklemeyele birlikte bu lamba yanip sonuyor daha once bu lamba tekleme esnasinda oluyordu simdi arasira tekleme yok iken bile yanmaya basladi yardim ederseniz sevinirim ..
Barboros Serin...

tercih 2 ye bağlatınca ne arızası veriyor.

Bende de aynı egr ışığı 1,5 yıl önce sürekli yanıyordu; Egr! yi değiştirdim Belli bir zaman sonra gene egr ışığı yanmaya başladı,Bende Şaşmaz da bir servise götürdüm,usta silindir kapaklarının taşlanması gerektiğini söyledi.Motor indirilip Silindir kapakları taşlandı,Ama , şimdi gene aynı egr ışığı sürekli yanıyor... Sildirdim gene yanıyor....Ama tekleme yok.

konu karısıklıgı nedenıyle silinmiştir...:)

Son düzenleme:
buji kablolarının durumu nasıl. onları bir kontrol ettir bence. hatta uzun zaman olduysa değiştir derim

Geri