yardımınıza ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmyy_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 1996 vectra 2.0 gls son zamanlarda ilk çalıştırdığımda içeriye hafiften benzin kokusu geliyordu... açıkçası pek aldırış etmedim. 2 gündür araba garajda yatıyordu bu akşam aracı çalıştırdımda garajdan çıkarken yerde ıslaklık gördüm yag damladı galiba dedim elimi değdirim kokladım benzin kokuyordu.. eğildim arabanın altına baktımki ne göreyim benzin damlıyordu hemen stop ettim aracı kaputu açtım benzin hortumundan resmen benzin akıyordu... durduk yere böyle birşey nasıl başıma geldi anlamadım şimdi ben neyapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...

benzın hortumu orjınalı ise pres baskılı olur bıraz zahmetlıdır yenılenemesı. rekorun uzerıne yenı hortum bastırmak gerekır foto varsa yardımcı olmaya calısım.

benzın hortumu orjınalı ise pres baskılı olur bıraz zahmetlıdır yenılenemesı. rekorun uzerıne yenı hortum bastırmak gerekır foto varsa yardımcı olmaya calısım.
aynen öle bendede oldu bayağıda uğraştırdı:)

bazıları normal hortum takıyor kelepçeli oda basınca dayanmıyor

yarın ustam gelip bakıcak masrafım nekadar olur bilginiz varmı? ilginiz için teşekkürler...

fotoyu en yakın zamanda koymay çalışıcam

eger sonradan degısıp kelepcelı tıpe cevırmıslerse normal bı hortum taksın ustan sonra degıstırsın ıyı bırsey taksın basınc hortumu taksın. yada lpg varsa dırek lpgde calıstırsın benzın pompasında role varsa durur zaten pompa yoksa lpgde calısırken pompanın fısını ceksın arka koltugun altından o sekılde atölyesıne götursun aracı

benzın hortumu orjınalı ise pres baskılı olur

arkadaslar bugün ustam geldi baktı arka koltuğun altındaki fişi çekti o şekilde götürdük arabayı benzin hortumunun orjinalini bulamadık güven otoya gittik orda bulduk ve sorun şimdilik çözüldü umarım bir sıkıntı yaşamam...
hortuma 20 tl, işçiliğe 50 tl verdim. biraz fazla verdim galiba.

Geri