yardımınız lzm çok önemli

yeni bişe oldu ben
1 hafta önce ben okula giderken arkadaşlar bana seslenmiş passat o sıra benide takip ediomuş farketmemişim ben okula çıkıodum arabala bizim arkadaşlar bana seslenmiş adam yavaşlamış bizim arkadaşların önünden 3-4 kere geçmiş ben tam kızların yanına geldimde yaklaşıomuşkızların yanına ben gelmişim tühbe kaçırım herifi
bu işin ıcınde kız meselesı varmı takıltıgın bırı takiştıgın kavga ettıgın bırılerı :rolleyes:

bu işin ıcınde kız meselesı varmı takıltıgın bırı takiştıgın kavga ettıgın bırılerı :rolleyes:
yok be abi beni herkes sever ama kavga bile etmemişimdir benim ehliyetim yokken başladı mevzu takip işi ya annem babam benim peşimdeler yada annemin

yok be abi beni herkes sever ama kavga bile etmemişimdir benim ehliyetim yokken başladı mevzu takip işi ya annem babam benim peşimdeler yada annemin
savcılıga gıdın bence en kısa zamanda şıkayette bulunun :rolleyes:

savcılıga gıdın bence en kısa zamanda şıkayette bulunun :rolleyes:
yrn çıkıp malatyanın tek tek sokaklarını gezecem bakim nerede oturuyo kimin nesi kro tiplermiş takım elbiseli arkadaşlar görmüş

amaçları bile belli değil 1.5 sene neden takip etsinlerki bişe yapmak isteler herhalde yaparlardı. bencede suc duyurusunda bulun bi olay olunca bi adım önde olursun

Kesinlikle savcılıha başvur. Dediğin olay çok ciddi bişey olabilir başkasıyla karıştırıyor olabilirler, aracı başka araçla karıştırıyor olabilirler şakaya gelir bi yanı yok yani bu işin kardeşim kesinlikle git. Benzer bi olay benim bizzat başıma geldi gene bu şekilde sürekli siyah bi transporter takip ediyordu işin sonu çok farklı boyutlara gitti ama sadece bi araç benzemesiymiş ve ben bu adamlarla gündüz karşılaştım iş o zaman tatlıya bağlandı gece olsa tanıyamasalar ne olurdu sen düşünki senin dediğin olay gece. Ya araçla sen gece çıkıcan 4-5 kişi aynı araç gelince inicen hayırdır bilader dicen (çok sakat) yada emniyete başvurucan. Kesinlikle ihmal etme derim..

Kesinlikle savcılıha başvur. Dediğin olay çok ciddi bişey olabilir başkasıyla karıştırıyor olabilirler, aracı başka araçla karıştırıyor olabilirler şakaya gelir bi yanı yok yani bu işin kardeşim kesinlikle git. Benzer bi olay benim bizzat başıma geldi gene bu şekilde sürekli siyah bi transporter takip ediyordu işin sonu çok farklı boyutlara gitti ama sadece bi araç benzemesiymiş ve ben bu adamlarla gündüz karşılaştım iş o zaman tatlıya bağlandı gece olsa tanıyamasalar ne olurdu sen düşünki senin dediğin olay gece. Ya araçla sen gece çıkıcan 4-5 kişi aynı araç gelince inicen hayırdır bilader dicen (çok sakat) yada emniyete başvurucan. Kesinlikle ihmal etme derim..
ama 1.5 senedir araba passat,plaka 06,renk gri 3 üde tutmaz 1 buçuk senedir malatya küçük yer ve neden bizim peşimize düşüolar babam yavaşlayınca oda yavaşlamış geçmemiş neden geçmesin ki bi insan babam dursa o saate çökeceklerdi belki durmamızı beliolar glb haksızmıyım yol 3 şerit gece bomboş yol neden yavaşlayınca geçmez 1 insan?

kardeşim geçmiş olsun herkezin fikri aynı savcılık en mantıklısı sen karışırsan olay istemediğin ve beklemediğin durumlara kayabilir dikkat et

Bence de en iyisi savcılık baktın çözülcek gibi değil vercen odunu o zaman.

yrn çıkıp malatyanın tek tek sokaklarını gezecem bakim nerede oturuyo kimin nesi kro tiplermiş takım elbiseli arkadaşlar görmüş

güzel kardeşim sen filmmi izledin naptın. :) seri katil bile 1.5 sene takip etmez ya hheehehe

bak şimdi; sen arabayla takıl ortalıkta. başka bi arkadaşında seni uzaktan takip etsin. o pasat seni takip etmeye başlayınca sen hafiften sote yerlere doğru git. arkadaşında arkasına yapışsın indirin aşağı alın sizin arabaya eee gerisini sen tasarla işte naparsın bilmem...

Geri