yardımınız lzm çok önemli

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bundan 1.5 sene önce fln annem çarşıdan gelirken bir gün peşine biri takılmış ve takip etmiş ta vectra varken ben kaza yapalı 1 seneyi geçti bu takip olayı 1.5 sene önce fln annem plakayı alamamış ama araba passat glb fln demişti 2-3 kere fln olmuş bu olay bu gece babam ve annem gelirken üniye gene takılmışlar peşlerine plakayı almış babam gri bi passatmış şimdi bu plaka kime ait nsl öğrenebiliriz bana denk gelirse valla kötü olur inerim önünü keserim azıma geleni sayarım gerekirse adama arkadan vururum oalay kopar orada çok sinieldedim gece gece araba da plakada değişti hayla takip ediolar kimse yardım edin

trafiğin sitesinden sorgulat diyecem ama orada araç bilgileri weriliyor.tanıdık bi polis olabilir.başka bi fikir gelmedi aklıma...öyle ruh hastaları war malesef...

Polise sorarak?

araç sahibnin isimine sölemezler ama ya bana o aracın sahibinin adı lzm ben tekken etse valla neler yaparım

bundan 1.5 sene önce fln annem çarşıdan gelirken bir gün peşine biri takılmış ve takip etmiş ta vectra varken ben kaza yapalı 1 seneyi geçti bu takip olayı 1.5 sene önce fln annem plakayı alamamış ama araba passat glb fln demişti 2-3 kere fln olmuş bu olay bu gece babam ve annem gelirken üniye gene takılmışlar peşlerine plakayı almış babam gri bi passatmış şimdi bu plaka kime ait nsl öğrenebiliriz bana denk gelirse valla kötü olur inerim önünü keserim azıma geleni sayarım gerekirse adama arkadan vururum oalay kopar orada çok sinieldedim gece gece araba da plakada değişti hayla takip ediolar kimse yardım edin
,

Cem öyle bir yazmızsın ki zor anlaşılıyor, bir plakanın kime ait oldugunu ögrenmeye çalışıyorsun anladıgım kadarı ile ? onu emniyetten ögrenebilirsin ancak

,

Cem öyle bir yazmızsın ki zor anlaşılıyor, bir plakanın kime ait oldugunu ögrenmeye çalışıyorsun anladıgım kadarı ile ? onu emniyetten ögrenebilirsin ancak
evet abicim ya sinirden yazamadım ki

tanıdık sigorta şirketi varsa ordan sordurabilirsin..trafiğe gidip şikayet duyurusu yapabilirsiniz.

tanıdık polıse danış belkı az cok bılgı verır acele etme kanunla cözmeye calış olmassa orman konunuyla çözulur

savcılıga suc duyurusunda bulunursan senın için cok ii olur en azınden bı onlem ıstersın kı oyle bısey yapamayacaklar ama olurda sen yaparsan ben sıze bildirmiştim dedıgın zaman karsı taraf bı hak iddaa edemez benım sahsi fikrim bu ama suc duyurusunda muhakkak bulun kı elınde resmı kanıt olsun ılerde bısey olursa ısıne yarar

tanıdık polıse danış belkı az cok bılgı verır acele etme kanunla cözmeye calış olmassa orman konunuyla çözulur
yeni bişe oldu ben
1 hafta önce ben okula giderken arkadaşlar bana seslenmiş passat o sıra benide takip ediomuş farketmemişim ben okula çıkıodum arabala bizim arkadaşlar bana seslenmiş adam yavaşlamış bizim arkadaşların önünden 3-4 kere geçmiş ben tam kızların yanına geldimde yaklaşıomuşkızların yanına ben gelmişim tühbe kaçırım herifi

Geri