Yardımcı Olurmusunuz ?

semihsatiroglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün Opelımle Ufak Bır Kaza Gecırdım Yolun ortasında durak olmadıgı halde yolcu ındırmek ıcın duran servıs arabasına arkadan dokundum ön kaputum ön farlarım ve ön tamponumda hasar var. Tutanak vs. tuttuktan sonra aracımı kaportacı arkadaşıma götürdüm ön kaput ve tamponun tamir edilebileceğini söyledi ön far alıcam almışken angel alım mı diye düşünüyorum birde tamponumda normalde sis farı yoktu yeni bir tampon mu alsam yoksa eskisini tamir ettirip sis farı yerlerini mi deldirsem diye düşünüyorum far ve tampon konusunda bana yardımcı olurmusunuz?
internetten şu fara baktım. Şimdiden Hepinize Teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-g-98-04-angle-on-far-astra-g-92109436/detay

Tampon tamir edilecek gibiyse yaptırıp sis farını deldirin tabi tamponunuz orginal ise.Yan sanayi tampon alıp takmak orginali yerine iyi olmaz.Angel far güzel duruyor ama aydınlatma konusunda sıkıntılı diye biliyorum.

orjinalinden sasmayın derim

Angel'de sorun var diye biliyorum.Ayrıca muayenede artık büyük sorun "ağır kusur" olarak sayılmakta...

Tamponu da tamir mümkünse en güzeli olur. =)

angel lar güzel görünsede aydınlatmadan memnun kalmazsın ayrıca orjinal kadarda kaliteli değiller malzeme olarak far normal olarak karar verirsenizde valeo derim depo marka ile yine aydınlatma zayıf olacaktır..

angel sakın alma görünüşü on numara ama kesinlikle aydınlatmada berbat ben kendimden örnek veriyim ilanda sorduğun sonar marka angel aynısını ben aldım büyük bi hevesle ama bin pişmanım önümü görmüyorum ayar tutmuyor hiç bir şekilde 5-6 ay kullandım çıkarttım orjinallerini taktım junyan marka angel da aynı berbat depo marka iyidir ama alırsan merceği değiştirmen lazım çok sıkıntılı bi iş far alıcaksan eğer siyah zemin orjinal hella farlarını al sana tavsiyem orjinalden şaşma tampon konusundada orjinal al başka türlü hep sıkıntı çekersin

Geri