Yardıma ihtiyacım var....

Sorma bayrama memlekete yetişeyim diye acele ettim dedem de rahatsızdı,ağır hastaydı son kez göreyim dedim arefeden bir gün evvel verdim ustaya hafif su eksiltiyordu araba conta yakmıstım sanırım değiştirip öyle gideyim dedim aklımca ,ilk usta taslama ve işçiliğe 400 istedi ben de olur deim contası benden
100 de contaya verdım neyse yapıldı 2 gun sonra araç yağa birden su verdi bu sefer baska ustaya götürmüş ağabeyim rektefiyecinin dediği bu kapak taşlanmamış diğer ustan zımpara atıp takmış contayı dedi e aynı işlem tekrar bir conta daha aldım ve 300 de rektefiyeciye verdim oldu mu sana 900 TL, 3 günde 900 lira kapak alsam daha iyiydi neyse artık kime güveneceğiz ben de şaşırdım...paraya acımıyorum şerefsiz herif yüzünden dedemi son kez sağken göremedim ona üzülüyorum yetişemedim memlekete çünki...
geçmiş olsun abi başınız sağolsun...
malesef öyle kurnaz gecinen ustalar var... olmaması gerekir ama kolay para kazanmanın yolunu o şekilde bulmuşlar işte... yapılmayan bi işi yapıldı gösterilip onun parasını almak...

Burdan herkeze bilgi olsun diye yaziyorum..kesinlikle conta degistigi zaman silindir kafasi vidalarini yenisini kullanin...cünkü bu vidalar esnemeli vidalardir..ikinci defa kulanilinca esneme siniri bittginden..ikinci defa kullanilinca esnek olacak sikma islemini tam yapamayacak ve ileride basiniza tekra kacirma olayi acacaktir...

Sağol Taner eksik olma,sen de o kapağı mutlaka al dediğin paraysa, yedek olsun diye bile alınır o paraya

Geri