yardıma ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smlhyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smlhyk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2005 model astra h 1.4 aracım var geçen ay tüp taktırdım bir ay problemsiz bindim sonra ayar için götürdüm ayarları kontrol edip bir sorun yok dediler fakat ertesi sabah aracı çalıştırdıgımda sanki avansı kaçık arabalar gibi çalıştı gaz yemedi araç bir iki dakika sonra düzeldi tüp takdırdıgım yere götürüyorum benzin pompasından yapıyor tüple alakalı değil diyorlar (gerçekten araç tüpe geçmeden yapıyor bunu) özel servise götürdüm bujiden dediler değiştirdiler ama araç düzelmedi şimdi tüpden dolayı yapıyor diyorlar ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
bence bi yerlerden hava alıyor,hava filtresinin oralara bak,çıkmış bi hortum veya hava filtresi ve kapagı güzel oturmuşmu bi kontrol et.

dedikleri gibi benzinden tüpe geçerken yapıyorsa benzin pompası ile alakalı olabilir zaten benzin pompasının son evresini tamamlıyordur benzin pompası genellikle arabada en az çeyrek depo kadar benzin bulundurman lazım eğer arabada benzin azsa benzin pompası ısıntığından sorun yaratır

araç ısınınca düzeliyor ama yani iki üç dakika sonra

araçta genelde yarım depo civarı benzin oluyor şu anda var

motor ısınana kadar araç zengin hava benzin karışı ister....bu dönemde hava fazla gelir ise dediğin sorunu yaratır gibi diye biliyorum...genede yanıltmış olmayım.

Geri