Yardım !!

hakancekem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bi konuda yardımınıza ıhtıyacım var?
aracım dha 22binde garanti kapsamında dün işyerımın orda arabayı çalıştırmak ısterken çalışmadı aküsü bitmiş anlamadıgım şu farlar kapalı teyıp kapalı durup dururken nasıl bitebilir anlamadım :S bana yardımcı olursanız sevınırım :/

akü sorunu !!

arkadaslar bi konuda yardımınıza ıhtıyacım var?aracım dha 22binde garanti kapsamında dün işyerımın orda arabayı çalıştırmak ısterken çalışmadı aküsü bitmiş anlamadıgım şu farlar kapalı teyıp kapalı durup dururken nasıl bitebilir anlamadım :S bana yardımcı olursanız sevınırım :/

AKÜ sorunu !!

arkadaslar bi konuda yardımınıza ıhtıyacım var?
aracım dha 22binde garanti kapsamında dün işyerımın orda arabayı çalıştırmak ısterken çalışmadı aküsü bitmiş anlamadıgım şu farlar kapalı teyıp kapalı durup dururken nasıl bitebilir anlamadım :S bana yardımcı olursanız sevınırım :/

neden 3 ayrı bölümde 3 defa başlık açtınız, dün eniştenin arabanında aküsü boşalmıştıı sorduğumda oda bilmiyordu ama baktımki geceden tavan lambasının ışığını açık bırakmış ondan akü boşalmış sende arabanı takviyeyle çalıştır biraz gez stop et tekrar basarsa aküde sıkıntı yoktur ama 1-2 saat içinde yeniden boşalırsa akü bitiktir, arabanda sonradan takılan alarm varsa buda süzebilir aküyü

takviyeyle çalıştırdım 1 saat falan turladım . sonra park ettım yıne çalışmadı.
tavan lambası,far,teyp vb. hiç biri açık deıldı anlamadım 2 sene olmadan bi akü nasıl buşekıl olur :S

takviyeyle çalıştırdım 1 saat falan turladım . sonra park ettım yıne çalışmadı.
tavan lambası,far,teyp vb. hiç biri açık deıldı anlamadım 2 sene olmadan bi akü nasıl buşekıl olur :S
madem açık bıraktığınız bişeyin olmadığına eminsiniz o zaman tek çare servise gidip göstermeniz. biz burdan ne desek boş. hem garantiside varmış götürün servise anlatın durumu, varsa bi sorun garantiden halletsinler

başka sebeplerideleride olabilir
mesela torpıdo lambası yanık kalmış yada bagaj lambasıda olabilir yada akü arızalanmış olabilir fan motoru devrede kalmış olabilir araştırmak lazım

Geri