Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sende benim gibi findik kadar mevzulardan muzdaripsin murat kardesim.o dugme TRACTION CONTROL dugmesi.yani kaygan zeminlerde o dugmeye basarsan eger arabaya ne kadar gaz verirsen ver arac patinaj yapmadan kalkis yapacaktir.insallah bulursun.ara benim gibi fellik fellik.bu arada resim bana tanidik geliyormu ne?allah kolaylik versin bizim gibi opelcilere
o zaman sana bir onerim var.bizim araclarda vitesin bittigi yer ile kultablasinin basladigi yer arasinda kucuk bir plastik parca var.hatta o parcayi sokmeden kullugu cikaramiyorsun.onu cikart altindan koltuk isitma tesisat kablolari cikicak soketlerine kadar hazirlamislar.sanirim sadece koltuga bisiler taktirican ve o soketler icinde dugme alican.
o zaman sana bir onerim var.bizim araclarda vitesin bittigi yer ile kultablasinin basladigi yer arasinda kucuk bir plastik parca var.hatta o parcayi sokmeden kullugu cikaramiyorsun.onu cikart altindan koltuk isitma tesisat kablolari cikicak soketlerine kadar hazirlamislar.sanirim sadece koltuga bisiler taktirican ve o soketler icinde dugme alican.