---yardim---

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murarmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murarmet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba.

Aracimda Fotoğrafta Işaretli Olan Yerin Kapaği Yok Sadece Işik Yaniyor.

Sorum şu: O Bir Düğmemi? Ne Işe Yarar?

Ekli dosyalar

• sss.webp
    sss.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar Merhaba.

Aracimda Fotoğrafta Işaretli Olan Yerin Kapaği Yok Sadece Işik Yaniyor.

Sorum şu: O Bir Düğmemi? Ne Işe Yarar?
sende benim gibi findik kadar mevzulardan muzdaripsin murat kardesim.o dugme TRACTION CONTROL dugmesi.yani kaygan zeminlerde o dugmeye basarsan eger arabaya ne kadar gaz verirsen ver arac patinaj yapmadan kalkis yapacaktir.insallah bulursun.ara benim gibi fellik fellik.bu arada resim bana tanidik geliyormu ne?:Dallah kolaylik versin bizim gibi opelcilere

kaan foto senin arabanın fotosu zaten :):) benmkide 2002 astra tek farkı deri döşeme olması.yazın yanıyorum kışın donuyorum :)

çıkmacılara hücum etmek lazım(senin otomatik mandalınada bakarım.):)

Otomatik viteslerde bulunan, kaygan zeminde kalkış tuşu. Kışın karda buzda kalkış yaparken kullanılır.

kaan foto senin arabanın fotosu zaten :):) benmkide 2002 astra tek farkı deri döşeme olması.yazın yanıyorum kışın donuyorum :)
o zaman sana bir onerim var.bizim araclarda vitesin bittigi yer ile kultablasinin basladigi yer arasinda kucuk bir plastik parca var.hatta o parcayi sokmeden kullugu cikaramiyorsun.onu cikart altindan koltuk isitma tesisat kablolari cikicak soketlerine kadar hazirlamislar.sanirim sadece koltuga bisiler taktirican ve o soketler icinde dugme alican.

o zaman sana bir onerim var.bizim araclarda vitesin bittigi yer ile kultablasinin basladigi yer arasinda kucuk bir plastik parca var.hatta o parcayi sokmeden kullugu cikaramiyorsun.onu cikart altindan koltuk isitma tesisat kablolari cikicak soketlerine kadar hazirlamislar.sanirim sadece koltuga bisiler taktirican ve o soketler icinde dugme alican.

koltuklarda çok fazla işlem yapılmıyorsa ve opel bunu düşünmüşse ben seve seve yaptırırım. teşekkür ederim...

Geri