yardım.

gokhanese

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar..geçen akşam biraz fazla kaçırmışız alkol olayını otobanda ki kaplama lastiği farkedemedim salaklık işte fazla süratla girdik tabii malum sonuçta ön taraf tahmin etmediğim kadar dağılmış yanii ön tamponu sıfırdan değişsem ne kadara mal olur...yanii servise mi gitsem yoksa başka bir yeremi götürsem bu konuda hiç bilgim yok fazla para gitmesini istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.

kasko varmı kasko varsa kendi beyanınla olur

hem fazla alkol almışsın hemde sürat yapmışsın helal sana daha ne diyelim!!!

Geçmiş olsun öncelikle. otokingde tamponu eskisi gibi yapıyorlar değişmesine gerek yok bence. servise gidersen biraz pahalı olur ama tampona her baktığında o olayı sana hatırlatmaz. Tamponu boyamak servisde 200 civarı(honda servisi) Tamir işlemide sizin tamponun durumuna göre değişir artık.

geçmiş olsun arkadaşım alkollü araç kullanmamaya çalış. kaskon varsa sorun yok ama benim gibi oldugunu bilipde sonradan kaskonunn aylar önce iptal oldugunu ögrenirsen şok yaşayabilirsin. umarım hasarın çok yoktur. tekrar geçmiş olsun. servis için ben bugun arkadasıma götürcem hasarımı onarıcak memnun kalırsam sizide yönlendirmek isterim.

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için..yaptık bir hata işte :(

geçmiş olsun...Autoking eskisi gibi yapıyor sanırım...Ama aman diyeyim alkolsüz kullan aracını ne kendini ne başkasının canını riske atma....

araçın modeli ve astranın kasası ne arkadaşım?
kaskon yok galiba fotoğrafları koysaydın daha net yardımcı olurdum. far için çıkmacıya git birkaç yere bak fazla bişi tutmaz en fazla 60-70 tampon için hasar büyükse ve tampon kulakları birden fazla yerden kırık veya yırtılma çok var ise bence yine çıkmacıdan al. boyatıp taktırırsın. ama tamir olabilecek şekilde ise bence autoking biraz pahalı olur. dışarıda ucuz şekilde yaptırabilirsin. boyada malum çok tutmaz tek parça plastik çünkü neyse tekrar geçmiş olsun

Geri