Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bir şey öğrenmek istiyorum sizlerden.benim arabanın göğüslüğünden çok fazla çıtırtı sesleri falan geliyor.bunu yaptırabileceğim bir yer varmı izmirde.
bı ustaya göster eger sesın tam olarak kaynagını bulabılırse yaptır ama ses bı çok noktadan her zaman değilde bazen gelıyorsa elletme çünki senı memnun edecek kadar sessız oalcagını sanmıyorum
bı ustaya göster eger sesın tam olarak kaynagını bulabılırse yaptır ama ses bı çok noktadan her zaman değilde bazen gelıyorsa elletme çünki senı memnun edecek kadar sessız oalcagını sanmıyorum
senin o çıtırtı dediğin aracın esneme yaptığında geliyor olabilirmi acaba. bizzat ben o esneme sesini duymak için hava soğukken arabaya binerim ve müzik açmam ki sesleri duyayım. bana acayip haz verir o çıtırtı sesleri
demekkı esnıyor bır demontaj yapıldıysa daha evvel tam sıkılmamıs yada oturmamıs cıvatalar olabılır
ayrıca kalorıfer ust cama verıncede bazen sıcaktanda cıtırdıyor
abi soğuktan sıcağa, sıcaktan soğuğa çıkınca biz bile çıtırtıyoz, yazık o araç napsın! yazın 45 derece güneşin altında kışın -10 derece, haliyle plastik metal ne varsa genleşip büzülüyo, boşver hiç uğraşma o seslerle derim ben