yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
acele yardım ve yorum lütfen!!!!!!!!!!!!!

GEçen arabamın yağını yağ filtresi hava filtresi klima filtresini ve bujileri değiştirip bakım yaptırdım..Tam bitti derken yağ lambasının sönmediğini gördük ..yağ basıncını ayarlayan bir rolenin sıkıştığını sölediler..3 saat bazı parçalar sökülüp takıldı ..neyse ki sorun halledildi.Bu sorun neden kaynaklanır..yağ filtresi değiştirilirken ustanın bir hatası dolayısı ile olabilecek birşey mi..her ne kadar ustam allahtan burada denk geldi yoksa sağlam masraf yaratırdı demiş olsa da sağlam gittiğim ve de sadece yağ ,filitre değiştireceğimi düşünürken böyle bir sorunla karşılaşmam canımı sıktı.Bu arada mobil 10w 40 yağ ,hava filtresi yağ filtresi polen filtresi ,bujiler ,komple bakım ve de oluşan diğer sorun dahil toplam 210 ytl ye maal oldu..bana uygun geldi.zira 3 saat motorun yağ basıncı sorunu için uğraştılar..siz ne diyorsunuz...

Son düzenleme:
fiyat normal o basınç olayının ustadan kaynaklanacağını sanmıyorum.Demekki lamba bakımı geldği için değilde basınçdan dolayı olmuş ustada hemen bulmuş bence fiyat o kadar emeğe gayet normal yetkili serviste 400 den aşağı çıkmazdın

by pass valfini dağıtıp temizleyip toplamış olacaklar heralde.

ilk kez duydum. pislik falan sorun yarattıysa dikkatli olmak lazım.

en az 40 ytl fazla almışlar

70 küsür ytl 4 filitre(orijinal GM) .. 55 küsür ytl 10 40 yağ.. 50 de usta alsa 175 ytl...

benim bildiğim yağ değiştikten sonra 3-4 kere araba çalıştırıp durdurulur yeni koyulan yağ motora ulaşması için belki onu eksik yapmış olabilirler

bu arada tamirden sonra bugün ilk defa klimayı çalıştırdım.belli bir motor devrine gelince pervane sürtünmesi gibi tır tır tır tır ses geliyor ama yine de soğuk hava veriyor.Bu neden kaynaklanabilir.Parçaları takarken oluşabilirmi acep.kayış mayış sökmüşlerdi ama klima sökülmemişti gazı kaçmasın diye..(sinir oldum yaa..bi yağ ve filtre değişterecez başımıza gelene bak:mad: )

Son düzenleme:
Geri