yardım yardım yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uykucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uykucu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forumda baya araştırdım.
bende 2001 model 1,6 vectra var.geçenlerde motor ikaz lambası yandı.yetkili servise değilde özel servise götürdüm.egr ve oksijen sensörü hatası verdi.önceden de yazdım geç çalışıyor diy hatırlarsınız egr den olubilir dedi.oksijen sensörüne gelince ikiside 3 ay önce yeni değişti arabayı aldığım kişi değiştirdi.

benim araba çok sesli çalışmaya başladı. kalkışlarda ve hareket halinde 10-15 saniye gazdan ayağımı çekince eksoz tarafından baya ses geliyor gelen ses tırrrrrrrrr diye..bezen de baya çekişten düşüyor.usta çıkan sese ve arabanın çalışmasından dolayı katalitikden dedi.oksijen sensörönün de biri katalitiğin orda galiba yeni değiştirdiğim halde hata vermesi katalitik yüzünden olabilir galiba. ustadu yetkili servisten ayrılıp kendi çalışıyordu pek de güvenemedim.

sorun katalitikdeyse trabzonda iptal ettirmeyi düşünüyorum. benim araba da iptali nasıl olur.kimi boşalt izine boru taktır kimi güzel bi susturucu yeter diyo.sensörler hata verir mi. arabadan gelen sesler beni çıldırtıyo.

bu konularda bilgisi olan arakdaşlardan yardım bekliyorum.
servise gidip baya bi incelettireceğim 1-2 ay sonra. adam hasta oluyo ses gelince bir de burda yollar baya kötü.:mad:
herkeze kazasız günler diliyorum.

ibrahim karaca
yaş 24
bayburt

yardımcı olacak arkadaşlar yom mu :-(

slm arkadaşım katalitik konvertör ün yerine spiral taktırırsan rahat edersin aynı uygulamayı ben de yaptırdım memnunum

Geri