yardım. uzaktan kumanda kilitlemiyor'''

Astradan bahsediyorsak eğer konu başlığı yanlış olmuş hocam.
Uzaktan değil yakından kumanda olacaktı. :D
Kumandayı da halletseler tam olacak ama...

Astradan bahsediyorsak eğer konu başlığı yanlış olmuş hocam.
Uzaktan değil yakından kumanda olacaktı. :D
Kumandayı da halletseler tam olacak ama...
Astra'larda uzaktan kumanda zor mu çalışıyor? Bir yakınımda var balkondan kapının önündeki aracı açıp kapatabiliyorum (mesafe aşağı yukarı 15 m kadardır).

Savaş abi benim 2 astram oldu. İkisinde de (h kasalar için) aynı şey vardı.Sorun değil mesafesi kısa. 10 metreyi geçmiyor benim araç?

arkadaşlar dün konuyu açtıktan sonra bikaç yazı okudum, bu arada konu zaten bikaç kez açılmış, bide arama yukarıdaki ARA-BUL dan arattım ama çıkmadı ayrı konu, anahtarı söküp pili tamamen çıkarıp lehimleri kontrol ettim, mercekle baktım, kırık çatlak falan yoktu, tekrar takıp arabaya indim ve senkronizasyon yaptım, sorunsuz uydu, şu an için sorun çözüldü, yukarıda arkadaşın dediği gibi yakından kumanda:) artık çalışıyor,,,,

konu kapanabilir arkadaşlar, ilgilenen ve cevap yazan herkese teşekkür ederken bir başka problemde daha buluşmak üzere!!! eski trt programlarının finali gibi oldu ha!!!

SavaŞ bey...

Bilinenin paylaşılması ve işe yaraması kadar güzel bir durum olamaz herhalde ama birşey sormak istiyorum çokmu hoşunuza gitti kumanda da led olmayışını bilmemem.tariflediğim gibi senk.ile sorun çözülmüş durumda işe yaradıysa ne güzel ama unutmayın ki saygı herşeyden önce gelir tanımadığınız insanlara karşı ki size karşı saygı duyulsun...

SavaŞ bey...

Kumandada ışık yoksa pil devrede değil demektir. Benim anahtarda da arasıra bu tür enerji kesikliği oluyor, kumandanın içini açıp pili çıkararak hafiften bir temizlik işlemi yapıp tekrar kapatıyorum düzeliyor, denemekte fayda var (benim araç Vectra B).

Ayrıca bu yazı sizin değilmi yukarıda kendiniz yazmamışmısınız kumandada ışık yoksa pil devrede değildir demektir diye yazan madem bu kadar bilginiz var yazdığımla dalga geçecek kadar siz neden ışık yanmıyorsa pil devrede değildir diye yazıyorsunuz saygıyla cevap bekliyorum teşekkürler..

Ayrıca bu yazı sizin değilmi yukarıda kendiniz yazmamışmısınız kumandada ışık yoksa pil devrede değildir demektir diye yazan madem bu kadar bilginiz var yazdığımla dalga geçecek kadar siz neden ışık yanmıyorsa pil devrede değildir diye yazıyorsunuz saygıyla cevap bekliyorum teşekkürler..
Hemen cevap veremediğim için kusura bakma, çünkü uzun yoldaydım. Alınganlık yapmadan evvel keşke arkadaşın ve kendi yorumunuza bir daha baksaydınız. 4 nolu mesajda konu sahibi ışık yok diyor, siz de 7 nolu mesajınızda ışık yanıp yanmadığını soruyorsunuz. Herhangi bir elektrik devresinde ışık yanmıyorsa/devre çalışmıyorsa ilk akla gelen bu devrfeyi besleyen enerji kaynağındaki kopukluk, arıza veya bitiklik değilmidir? Yazdığın hangi mesajla dalga geçmişim, sorulan sorunun cevabının 2 saat evvel verildiğini hatırlatmak dalga geçmek midir? Bilmem verdiğim cevap yeterlimidir?

Savaş bey

:(:(:(

arkadaşlar konu kapanabilirmi???? birde burada tadımızı kaçırmayalım lütfen, Savaş'ın iyi niyetini anlıyorum, gerçekten problem çıkarma amaçlı olmadığını geçmiş yazılarında görebilirsiniz,,, arkadaşım sizde ısrarcı olmayın lütfen,,, LÜTFEN KONU KAPANSIN;;;;

Geri