yardım. uzaktan kumanda kilitlemiyor'''

suluboya44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, bu akşam arabamı kilitledim, tekrar açmaya gelince açılmadı, 3-4 hafta önce kumandanın pilini değiştirmiştim ancak sorun yoktu,

Özgür başlıkta kitlemiyor yazmışsın. konuda açmıyor yazmışsın
Ne yapıyor, kilitlemiyormu.? açmıyormı.? Yoksa hiç mi çalışmıyor.?

Özgür başlıkta kitlemiyor yazmışsın. konuda açmıyor yazmışsın
Ne yapıyor, kilitlemiyormu.? açmıyormı.? Yoksa hiç mi çalışmıyor.?

pardon dostum ya, çalışmıyor, açma-kapama yapmıyor, bide manuel kilitlemede ikinci kilitlemeyi yapmıyor,

araba 2005 astra g sedan, Z16EX, kumanda da ışık yok,

Kumandada ışık yoksa pil devrede değil demektir. Benim anahtarda da arasıra bu tür enerji kesikliği oluyor, kumandanın içini açıp pili çıkararak hafiften bir temizlik işlemi yapıp tekrar kapatıyorum düzeliyor, denemekte fayda var (benim araç Vectra B).

Pil yuvasının + ucunu kırmış olabilirsin.

selam

öncelikle kumandaya basınca üzerindeki led yanıyormu buna bak.eğer yanıyorsa aracın içine otur kapıları kapat anahtarı kontağa tak kontağı aç ama aracı çalıştırma bu pozisyonda iken anahtarın açma yada kapama tuşuna basılı tut bir ikaz sesi duyacaksın bu sesi duyduktan sonra anahtarı çıkar ve araç içindeyken açma kapama tuşlarına birkaç defa bastınmı işlem tamamdır.eğer buna rağmen algılamıyorsa clip cihazına servise yol görünüyor demektir....

şahsi fikrim pilden kaynaklanan bir sorun var...

öncelikle kumandaya basınca üzerindeki led yanıyormu buna bak.eğer yanıyorsa aracın içine otur kapıları kapat anahtarı kontağa tak kontağı aç ama aracı çalıştırma bu pozisyonda iken anahtarın açma yada kapama tuşuna basılı tut bir ikaz sesi duyacaksın bu sesi duyduktan sonra anahtarı çıkar ve araç içindeyken açma kapama tuşlarına birkaç defa bastınmı işlem tamamdır.eğer buna rağmen algılamıyorsa clip cihazına servise yol görünüyor demektir....

Arkadaş açıklamış :D "araba 2005 astra g sedan, Z16EX, kumanda da ışık yok"

kumanda pilinin arkasına bir kalın kağıt paeçası koy yuvada boşluk oluşmuşsa ondan yapabilir başıma geldi omegada

Geri