Yardım Motor Elektriği hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sandero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sandero

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 99 astra g cd modeli aracım var. kontağı açınca akü ışığının yanındaki elektrik simgesi olan ışık yanıyor ve sönmüyor. Marşa bastığımda motor çalışacak gibi oluyor çalışmıyor nedendir acaba? Acil yardıma ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum nedendir bu sorun?

yok mu bilgisi olan?

Abi araba şu an benim yanımda değil ondan bu şekilde söyledim arıza koduna bakamıyorum maalesef. Resimdeki motor elektroniği simgesi sönmüyor.
969sg0.jpg

motor resmi icinde simsek olanimi?
o ise büyük ihtimal krank mili sensoru arizali bu durumda zor calisir calisrsa not programa gecer cekmez.

sigortalarin hepisine baktinmi?
burdan birsey söylemek zor ariza bilinmeyince..hersey olabilir sen yinede yukaridaki link ile ariza kodunu oku

sigortalara baktırmadım abi söyleyeyim bi baksınlar. Krank mili sensörü mü? Masraf çıkartır mı o?

sonucta 100-150 tl vardir ama dedigim gibi ariza belli olmayinca bosuna olur..ariza kodunu oku gaz ve fren pedali basik iken kontak cevirilir basik tutarsin motor calismayacak kontak sona ceviriliecek gaz ve fren basik tutulacak..elektronik km göstergesinde önüne rakamlar gelecek ECU po305 mesela

Oldu abi teşekkür ederim sağolasın

Geri