Yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tam olarak anlamadım ama galiba iç gösterge aydınlatma ve far ayar düğmelerini kast ediyorsunuz...hayırlı sürüşler

fotoları görmeden demiştim yukarda... İç gösterge ışık şiddetini ve bilgi ekran parlaklığını ayarlayan düğme ile far yükseklir ayarı düğmesi...

ön ve arka sis farları

iç aydınlatma(gösterge) ışık ayarı, ve kısa far ayarı

arkadaslar arabamdan cekdıgım gercek fotoyu koydum kırmızıyla cember ıcıne aldım sızlere sordugum tusları..... bır kac cvp vermıssın ..bu dedıgınız tuslardı sanırım .?

Ekli dosyalar

• 04042010.webp
    04042010.webp
    40.5 KB · Görüntüleme: 11
soldaki arka sis farı açma ve kapama tuşu,sağ üstteki iç gösterge ışık gücünü ayarlar..onun altındaki de ön farların yüksekliğini ayarlar..sağdaki tuşlara bastırdığınız zaman size doğru yani geriye doğru düğmeler uzar...sağa veya sola doğru döndürerek ayar yapabilirsiniz..

soldaki arka sis farı açma ve kapama tuşu,sağ üstteki iç gösterge ışık gücünü ayarlar..onun altındaki de ön farların yüksekliğini ayarlar..sağdaki tuşlara bastırdığınız zaman size doğru yani geriye doğru düğmeler uzar...sağa veya sola doğru döndürerek ayar yapabilirsiniz..

Çok sağol , aracı yenı aldıgımdan çözemedım ayarlarını bu ıyı oldu soyledıgın :)

İlginiz ıcın cok sagolun arkadaslar

Geri