Yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar herkeze merhaba...yenı katıldım aranıza 1 hafta once opel astra cdti aldım.fakat arabayı daha tanıyamadım birkac sorum olacakdı sızlere...

1.Dıreksıyonun solundakı far açma kapama yuvarlak butonuunun sağ ust ve sağ altındakı 2 tuş...ve sol altdaki tuş...

Bunlar ne işe yaradıgını soylersenız sevınırım...Cok tesekkurler

Arkadaslar ufak resımde paylastım oradakı 3 tuşdan bahsedıyorum ne işe yaradıklarını.._?

Ekli dosyalar

• a.webp
    a.webp
    1.4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
:confused:Hoşgeldiniz hangi tuştan bahsediyorsunuz tam anlamadım orta konsoldanmı bahsediyorsunuz?

tam olarak anlamadım ama galiba iç gösterge aydınlatma ve far ayar düğmelerini kast ediyorsunuz...hayırlı sürüşler

:confused:Hoşgeldiniz hangi tuştan bahsediyorsunuz tam anlamadım orta konsoldanmı bahsediyorsunuz?

hayır sol hava menfezının altındakı tustan bahsedıyorum ufak resmını yukledım bakarsanız sevınırım...

Aracınızda sis farı var mı ?

Ön ve Arkada sis farı varsa onlardır 2 Tanesi..3.sü nedir bilmiyorum:)

Ön ve Arkada sis farı varsa onlardır 2 Tanesi..3.sü nedir bilmiyorum:)

O'da far yükseklik ayarıdır muhtemelen.. ;)

sis farı tusunu bılıyorum hangısı oldugunuda gerı kalan 3 tane tusun anlamını çözemedım benım koydugum resım temsılı foto sadece kendı aracımın degıl...kendı aracımda 4 tane tus var sol ustdekı sıs farı önler...onun altındaki ve sağdakı altlı ustlu 2 yuvarlak tusun ne anlama geldıgını cozemedım ...

Yakından bir fotoğraf çekerseniz,tuşların üstünde bulunan logoya göre tahmin edebiliriz ne tuşu olduğunu...

tamam aksam saatlerınde cekıp koyucam....

Geri