yardım lutfen...!!!

turkozturkoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 model corsa aracıma gözum gıbı bakarım..fakat 2 haftadır aracım da sorun war yetkılı servıse de gıttım...şölekı aracım sılkeleme yapıyor gaza bastıgında önce bı bosluk sora bırden zıplama cektıgnde anıden frene basar gıbı durma..ve debrıyaja basılıyke frene basıyorsam stop edıyor debrıyajdan ayagımı cektıgımde calsıyor..servıslerde cıhaza gazlandı evr hata verdı degsıtırdım bujıler degıstı...katkılarla temızlıkler yapıldı sorun banamısın demıyor ne yapcagımı bılmıyorum aracımdan fena sogudum yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler

sorun gaz kelebeği egr falan derlerse boş yere alma sakın bende aynı sorunlar vardı egr valfi aldım yine aynı bujiler falan değişti ama alakası yok ga kelebeğini güzel bi şekilde özene bezene temizletirsen tüm sorunun çözülmüş olacaktır

geçmiş olsun.. benim stop etme durumu yok ama bazen inanılmaz silkelio.. lastikler yerden zıplıo gibi oluo o derece kötü bi his.. ama yolda bırakan bişey olmadığı için bu şekilde kullanmaya devam edioruz.. acaba benim sorunumda gaz kelebeğimi ?

yok agalar ne gaz kelebegı temızlıgı nede egr hepsı degıstı gene sorun aynı...en son teshıs kurum temızlıgı sımdı arac servıste full kurum temızlıgı yapılcak..motor ust karak acılcak contalar psıtonlar vs rektıfıyecıye gıdıcek aksama alıcam kısmetse sonucunu yazarım gene..servısım tanıdık samımı arkadas olmasa gırmezdım bu zahmete...

umarım sorun hallolur serviste çözemezse satmak en mantıklısı;)

umarım sorun hallolur serviste çözemezse satmak en mantıklısı;)

usta ne satması ya,,karartma ıcımızı motorumu yandıda mantıklı olan satmak anlamadın bıldıgın yasadıgın bı arızamı bıseyler bılıyorsan paylas lutfen,,gıderılmıycek bı hastalıkmıs gıbı satmak en mantıklısı demek bıraz agır dimi... bu kurum temızleme olayını arastırdım özellıkle opellerde 100bıne yaklasınca BASGÖSTEREN bır sorun ama egerkı hallolursa temzıleme gıbı bı caresı var oluyor...

Son düzenleme:
evet arkadaslar bu aksam aracımı aldım sorun yok hersey gusel cok degısık geldı aracım bana cekısı gıdısı vs...yapılan ıslemın adı kurum temızleme...contalar vs degsıyıor temzılenıyor motor ust kapagı acılıyor falan rektıfıye gıdıyor bılgınız olsun

sorun hallolduysa ne güzel;) iyi günlerde kullanın

evet arkadaslar bu aksam aracımı aldım sorun yok hersey gusel cok degısık geldı aracım bana cekısı gıdısı vs...yapılan ıslemın adı kurum temızleme...contalar vs degsıyıor temzılenıyor motor ust kapagı acılıyor falan rektıfıye gıdıyor bılgınız olsun

2.gun gene aynı durum söz konusu buyuk hayal kırıklıgındayım uzgunum... arıza bulunamıyor ne yapıcam ben ıyı bır opel ustası arıyorum ıst ıcınde bılen eden varsa yazsın lutfen

Geri