Yardım lütfen

morveberisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabalardan pek anlamam arkadaşlar. dün akşam arabayı çalıştıramadım.Ne yedek anahtar ne de normal anahtar ile çalışmadı.Arabanın ışıkları ve farları yandığı için aküyü eledik.Dün forumdan takip ettiğim kadarıyla anahtar çipi ile ilgili sorun yaşadığımı zannettim.bununla ilgili hata kodlarının yanında ecn 170000 kodu görünüyordu.Gece uzun uğraşlar sonunda bir defa çalıştırdım ama kapattıktan sonra tekrar çalıştıramadım.göstergede iki tane yan yana çizgi yandı.Sabah birkaç denemeden sonra çalıştı biraz gezdim park ettim.İşe gideceğim için arabayı çalışır vaziyette bıraktım 5 dakika sonra aracı vitese takmama rağmen ne ileri ne geri hareket edemedim.Arabayı kapatıp orada bıraktım.Biraz önce servisten usta çağırdım bilgisayara taktı arabayı.Sorun şanzıman gibi görünüyo dedi.Aracı çekiciye verip gönderdik şimdi.Anlayan arkadaşlardan ricam durumla ilgili ve fiyatla ilgili bilgi vermeleridir.

Araç kaç model, H kasa easytronic şanzuman mı?

Evet Arif Bey H kasa easytronic şanzuman.Ayrıca 2006 model.

Daha evvel forumda yazılmıştı, ekranda çift çizgi çıkıyor diye ama genelde F hatası veriyor. Sanırım şanzuman beyniyle alakalı ve revize gerekli. Bazen bu hatalar beyin içindeki motorun kömürleri bitincede verebiliyor ya da baskı azalıncada verebiliyor. Ayrıca fren ampülü patlayıncada F verebiliyor.

Fiyat olarak;

-Baskı değişimi olursa normal düz vites fiyatı alıyorlar.
-Revize için buralarda 600-700 TL isteniyor bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederim.Bugün servisten arayacaklar arıza ile ilgili.Şanzumanı duyunca korkmuştum ama 600- 700'erazı olacağım artık

Merhaba Arif Bey,
Konunun üzerinden uzun bir zaman geçmiş fakat bende aynı sorunları yaşıyorum.
Aracınızın sorunu düzeltildimi? ne kadara mal oldu ve de ne işlem yapıldı.

Geri