Yardim.garantiye Girer Mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
enjeksiyonlu araçların kesinlikle vurdurulmamaları gerekir diye biliyorum...

abi peki vurdurma olayına ne dersin? bizim tekel bayi haşim abi yazık günah dedide:d bugün elektrikçiye 10 kağat bayıldık yarın sabah bidaha 10 kağat bayılmayım diyorum:d ama haşim abide öle bi dedi ki vurdurursan arabanın canndan can gider gibilerinden.. ne diosun abi vurduyum mu vurdurmayım mı:D sen hiç vurdurdun mu :D töbe töbe neyse abi anladın sen derdimi:D
ehueheuheeuh koptum yaa:kop: vurdur yaa ne ciğeri hiçbişi olmas ama garanti bi incelemeye alır onu hemen değiştiriceğini sanmıyorum biraz bekletirler giby gelio bana :confused:

ehueheuheeuh koptum yaa:kop: vurdur yaa ne ciğeri hiçbişi olmas ama garanti bi incelemeye alır onu hemen değiştiriceğini sanmıyorum biraz bekletirler giby gelio bana :confused:

:) abi bende yazarken dedim yaw ben ne diorum böle ama başka türlüde anlatılmıyo :)

hatalı mesaj..

Son düzenleme:
arkadaşlar araba bu sabah benle inatlaşır gibi çalıştı tık diye :( yinede götürdüm opel mar'a..aküye bi dalga taktılar ekranda İYİ AKÜ yazısı çıkınca değiştiremedik..ama bidaha çalışmazsa opel asistansı ara gelsinler hem çalıştırırlar hemde değişmesi gerekirse değişir akü dediler..yani bidahakine elektrikçiyle falan uğraşmıycam.. garanti devam ediosa başınıza böle bişey gelince elektrikçiyle falan uğraşmayın direk opel asistance ı arayın

hacım vurdur dıyecem birşey olacak şimdi en iyisi vurdurma:) ben yapsam birsey olmazda sen yaparsan birşey olabılır

Geri