Yardim.garantiye Girer Mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meftunn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabayı alalı 22 ay falan oldu... garantisinin bitmesine 2 , 2.5 ay falan var... bu sabah araba çalışmadı, akşamda takviyeyle çalıştırıp elektrikçiye gösterdim...Akünün değişmesi lazımmış... opel marı aradık.. akününde garanti kapsamında olup olmadığını sorduk... telefonda bize ewt girer getirin dediler.. yani garantiden bana yeni akü takılcak telefonda olur dediler ama gidince ayak yaparlar mı?? 22 aylık arabanın aküsünü değiştirmeyiz falan derler gibi me geliyo ama?? daha önce böle bişey yaşayan var mı? yani bu olay garantiye girip paşa paşada akü değişir mi? yok olmaz değiştirmeyiz derlerse ısrar ediyim mi?? zaten yanımda bilinçli tüketici bi arkadaşım olucak:D ortalığı duman edicek tipten bi arkadaş:D ama yinede işin doğrusunu sizden öğreneyim dedim..teşekkürler......

bence değiştirirler garanti süresi geçmediyse tabiki

bi inceleme sonucu değiştirirler gıbıme gelıyor zaten pıyasadakı dandık akuler bıle 2 yıl garantılı. ama sen aracım yatıyordu veya bi donanım acık kalmıs gıbı ıfadede bulunursan almazlar ha:)

abi esasında hak geçirmek istemiyorum:D yani araba daha şimdilik sadece bu sabah çalışmadı ama elektrikçi ''arabam SABAHLARI çalışmıyo '' de diyo:D yani gerçi yarın sabahta çalışmazmış sonuçta servis parayı opelden alıcaksa (ki öle oluyo galiba) o pembe yalanı söleriz artık.... ya bu arada sabah vurdurcaktım arabayı ama yazık günah arabanın ciğerine vurmuş oluyosun yapma dediler... bende 3 4 saat arayla sabaha kadar çalıştırmayı düşünüyorum arabayı.... ayrıca teşekkürler astrammmm ve uc tuning

abi esasında hak geçirmek istemiyorum:D yani araba daha şimdilik sadece bu sabah çalışmadı ama elektrikçi ''arabam SABAHLARI çalışmıyo '' de diyo:D yani gerçi yarın sabahta çalışmazmış sonuçta servis parayı opelden alıcaksa (ki öle oluyo galiba) o pembe yalanı söleriz artık.... ya bu arada sabah vurdurcaktım arabayı ama yazık günah arabanın ciğerine vurmuş oluyosun yapma dediler... bende 3 4 saat arayla sabaha kadar çalıştırmayı düşünüyorum arabayı.... ayrıca teşekkürler astrammmm ve uc tuning
sen pembeyı moru bırak bu sabah bırdaha bak sıkıntı oluyorsa değiş olmuyorsa hak gecırme zaten onlkar sıkıntı olmayacagını senden ıyı bılırler merak etme:) öyle 3 saat calıstırmanada gerek yok bugun kullanmıssan yeterlı b u gece sokagın en soguk yerıne koy sabahta baş marşa

abi peki vurdurma olayına ne dersin? bizim tekel bayi haşim abi yazık günah dedide:d bugün elektrikçiye 10 kağat bayıldık yarın sabah bidaha 10 kağat bayılmayım diyorum:d ama haşim abide öle bi dedi ki vurdurursan arabanın canndan can gider gibilerinden.. ne diosun abi vurduyum mu vurdurmayım mı:D sen hiç vurdurdun mu :D töbe töbe neyse abi anladın sen derdimi:D

ewet o akü garantiden değişir arkadaşım.herhangi bir sorunda yaşamazsın.daha önceki yıllarda opel araçlarda gm aküleri yoktu ve garanti süres,ndeakü problemleri oluştuğu için kendi akülerini üreterek kendi ürünlerine garanti verdiler....

ewet o akü garantiden değişir arkadaşım.herhangi bir sorunda yaşamazsın.daha önceki yıllarda opel araçlarda gm aküleri yoktu ve garanti süres,ndeakü problemleri oluştuğu için kendi akülerini üreterek kendi ürünlerine garanti verdiler....

eywallah ustad saolasın...bu işten kolay yırtıcaz gibime geliyo..araba yarın sabah yine çalışmaz inşallahta yüzlü yüzlü değiştirin bunu derim.. ama sabah arabayı vurdurcak olmamda içime ayrı bi dert oluyo walla:D

vurdurarak çalıştırmak triger kayışının ömrünü azaltır

aman vurdurma sente atlatabilir senteyide atlatırsa bir sürü masraf açar başına takviye en sağlıklısı

Geri