Yardım(Elektrik sorunu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan last4126
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

last4126

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun zamandır foruma giremiyorum. Arac degisikligi oldu falan. Yeni aracım tofas sahin. Bu aracta bi sorunla karsilastim. İlk basta sigorta atti ve hararet gostergesiyle benzin gostergesi calismamaya basladi sinyal calismiyodu. Ama dortluleri yakinca gayet normal calisiyodu. Elektrikciye goturdum sigortayi degistirdim. Usta musait bi zamanda sabahtan aksama kadar tesisatini kontrol etmek istedi. Buda bana buyuk masraf cikarabilir.

En son denedigimde sinyaller normalde yaniyor. Farlari acip geri vites lambasini yakip frene basinca sinyal calismiyo bunlardan birini eksiltince sinyaller yaniyor. Ariza ne olabilir ne yapabilirim. Bana ne masraf cikarir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. İyi aksamlar.

Abi dalgami geciyosun. Şahinde ne kadar masraf cikar diye soruyor.
Gece gece iyi guldum :) . Parcasi bakkalda satilan mekanikten ibaret olan kaputu acip tamir ettirdiginde ustalarin para almaya utandigi bir araba kendisi. Arabayi aşagilamiyorum cunku bendede 94 sahin vardi bi keresinde hic tanimadigim bi usta para almadan yağini suyunu tamamlamisti :)
Forumdaşlara ters gelebilir ama ; aynasinin tekini 7TL den , sinyal lambasini 3TL den , stoplarini 10TL den aldigin bi araba yani.
Çözüm; Ver bi çırağa yapsin at 20-50TL bisey. Kazasiz belasiz gunler dilerim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi dalgami geciyosun. Şahinde ne kadar masraf cikar diye soruyor.
Gece gece iyi guldum :) . Parcasi bakkalda satilan mekanikten ibaret olan kaputu acip tamir ettirdiginde ustalarin para almaya utandigi bir araba kendisi. Arabayi aşagilamiyorum cunku bendede 94 sahin vardi bi keresinde hic tanimadigim bi usta para almadan yağini suyunu tamamlamisti :)
Forumdaşlara ters gelebilir ama ; aynasinin tekini 7TL den , sinyal lambasini 3TL den , stoplarini 10TL den aldigin bi araba yani.
Çözüm; Ver bi çırağa yapsin at 20-50TL bisey. Kazasiz belasiz gunler dilerim.

Katılmakla beraber 77 model araca 13 000 tl masraf edildi,çokta nankör bir araçtır kendileri[emoji2]
5538c30a5caaa7ad92585c82b1c735b7.jpg
6ac0f0afdc59538e7d40ea40858084af.jpg

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılmakla beraber 77 model araca 13 000 tl masraf edildi,çokta nankör bir araçtır kendileri[emoji2]

Süper olmuş :) Güle güle kullanın..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haklisinizda parca ucretinin yanindaki iscilik cok ���� Bulundugum bolgede ufak bi iscilik icin 70 lira ucret istiyolar merkeze ugrama imkanim olmuyo isten gucten sabah birak aksam al diyo bu adamin benden 100 liranin ustunde ucret istemesinden korkuyorum tahminimce 5-10 liralik bisey ama naptigini goremicegim icin itirazda edemicem.

Abi senin araca klasik gozuyle bakiyolardi heralde. Benim 94 sahini 3.000 TL (ankara ve izmirde takside calismis yarisi kaynakla ekleme :) ) e aldiydim alti komple curuk icindeymis dogramacida altini kazitip komple saç attirdim , curuk temizlettim 250TL verdim. Bide köyde bel altina komple boya attirdim sokak arasinda 250TL ye çil çil olmustu araba fan musuru bozuldu evdeki kablolardan akuden paralel cektim musur degismeden kendim anahtarla acip kapatiyodum fani :) yani para harcamadan bile binilebilecek bir araba :) ahh ahh beyaz melegim ooyle hunharca kullanmama ragmen bir kez bile bozulmadi, beni yolda birakmadi, masraf bile cikarmadi..

Haklisinizda parca ucretinin yanindaki iscilik cok í*½í¸‚í*½í¸‚ Bulundugum bolgede ufak bi iscilik icin 70 lira ucret istiyolar merkeze ugrama imkanim olmuyo isten gucten sabah birak aksam al diyo bu adamin benden 100 liranin ustunde ucret istemesinden korkuyorum tahminimce 5-10 liralik bisey ama naptigini goremicegim icin itirazda edemicem.

Hocam işçilik şimdi maalesef parçayı 3 e 4 e karlıyor, geçen Mersin Sanayide Getzin sol tablaburcu preste çakılıp değiştirildi , parça 25 tl ama işçilik 60 tl istedi , elim mahkumdu verdim , bazen işçilikten kaçınmamak gerek, önemli olan işin sağlam ve garanti yapılması, hele konu oto elektrikse kesinlikle ustasına gidin ve garanti olsun , elektrik ve fren şakaya gelmez.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hocam işçilik şimdi maalesef parçayı 3 e 4 e karlıyor, geçen Mersin Sanayide Getzin sol tablaburcu preste çakılıp değiştirildi , parça 25 tl ama işçilik 60 tl istedi , elim mahkumdu verdim , bazen işçilikten kaçınmamak gerek, önemli olan işin sağlam ve garanti yapılması, hele konu oto elektrikse kesinlikle ustasına gidin ve garanti olsun , elektrik ve fren şakaya gelmez.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Yanlış anlaşılmasını istemem, ilk şahsi aracım 1995 şahindi, bu güne kadar o zevki hiçbir araçtan almadım.

Elektrik tofaşta çok önemli bir şey değildir. Zaten 4 buji, 1 bobin, farlar sinyaller bir de radyatör fanı elektrikli araçta. Aracın ateşlemede sıkıntısı yok ise gayet bir tamirci çırağının yapabileceği bir araç.

Bu arada Kocaeli sanayisi ile tanınan bir şehir, Mümin beyin orda sıkıntı yaşamasını anlamadım.

Geri