yardım :( corsa'ma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etafaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

etafaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Beyler benim araç 2003 corsa 1.7 . Ben arabayı 2. el aldım. 132 binde. araçta marş almadan önce yanan ışıklar var göstergeler. Yağ ışığının iki altında bi ışık var bi araç ortasındanda ingiliz anahtarı geçiyo. Cahillik işte ne olduğunu bilmiyorum :( o normalde bi süre sonra sönmesi gerekir. Ama bu sabah yağmurlu bi havada kalktım. Çok kısa bi yere gittim ve bu sorun yoktu. akşam tekrar bindim araca bu sefer ışık marş anına kadar sönmüyor. Daha ne ışığı olduğunu bile bilmiyorum tek umudum sizlersiniz şimdiden teşekkürler :(

Bildiğim kadarıyla immobiliser lambası o yanan.

tmm o servis lambasıymış çözdüm müdür. araba 133.118 de :) yani servis zamanı gelmiş alakandan dolayı teşekkürler

yanan arıza lambası işte servise gideceksin tech 2 bağlıyacaklar orada anlaşılır ne olduğu . bende yandığında bi kere imobilisher hata vermişti bikere ısıtma bujisi bikerede egr valfi arızalanmıştı inşallah egr valfi değildir. kolay gelsin

yani kısaca diyosun ki sen ölmüşün ağlayanın yok :) neyse artık günahımız ödicez başka çare yok :(

ustad o arkadasların dediği gibi servis ısıgı. korkulacak bise yok:)
bi servisin dediğine göre: arabanın beyninde kayıtlı olan km ye gelince otomatik olarak yanarmış o.

yaaa müdürüm allah razı olsun evde üçbuçuk geziyorum gece uyuyamadım. Para toparladım tamponları yapcam die şimdi bütün parayı oraya vercem evlat acısı dedim :) zaten araç şu an 133.118 km de :) yani senn dediğin gibi kesin. Ohh be içim rahatladı vlla. Sağol Crack. Senin arabada deliymiş bu arada kazasız belasız :)

Geri